Manchester United mod West Ham i Premier League runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Manchester United tager imod West Ham på Old Trafford i runde 23 den kommende lørdag i Premier League.

Manchester United er placeret som nummer 7 i tabellen med 35 point efter 21 kampe. The Hammers ligger på en placering som nummer 4 i stillingen med 37 point ovenpå deres 21 opgør.

The Red Devils kan lukke runden på en placering i top seks ved at nedlægge West Ham den kommende lørdag i Premier League.

Manchester United har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

The Hammers kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v West Ham.

 • Manchester United har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
 • Manchester United scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
 • Der er scoret imod Manchester United i 13 af de seneste 15 hjemmekampe
 • I de seneste 3 udekampe i træk West Ham har spillet, har begge hold scoret
 • West Ham scorede i deres seneste 7 kampe
 • West Ham vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • West Ham har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Manchester United har har ikke tabt i de 13 hjemme seneste kampe i træk mod West Ham
 • Manchester United har scorede i 14 af de senest 16 hjemmekampe mod West Ham
 • I 10 ud af 12 seneste Manchester United hjemmekampe mod West Ham var antallet af mål under 3.5
 • I 5 af de seneste 7 kampe Manchester United har spillet mod West Ham har begge hold scoret
 • Manchester United har vandt i de 3 seneste kampe i træk mod West Ham

Form Manchester United mod West Ham

Manchester United håber på yderligere point til samlingen.

Manchester United virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Aston Villa, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 2-2 mod Aston Villa, hvorpå Brentford blev besejret 3-1.

West Ham fortsætter pointhøsten.

I deres seneste tre kampe formåede West Ham først at banke Leeds med 2-0. Herefter nedlagde de også Norwich med 2-0, inden stimen stoppede mod Leeds, der vandt en 2-3 sejr.

Manchester United v West Ham Indbyrdes historik

The Red Devils havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i September 2021 i Premier League. Manchester United går ind til opgøret med en historik mod West Ham, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Manchester United og West Ham. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor Manchester United og West Ham ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Old Trafford.

Manden med målnæsen

Hold øje med Cristiano Ronaldo når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for The Red Devils, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Michail Antonio har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for West Ham, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.