Manchester United mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

West Ham gæster Old Trafford på søndag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Manchester United.

Manchester United går ind til runde 14 som nummer 6 i Premier League tabellen med 20 point på kontoen. Med 11 runder bag dem har West Ham samlet 14 point, hvilket giver dem en placering som nummer 10 i stillingen.

Manchester United kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

West Ham er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 9 mål, mens West Ham præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

Manchester United har vundet 6 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 3 kampe gange i denne sæson i Premier League.

West Ham har indtil videre præsteret 4 sejre og 2 uafgjorte samt 6 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v West Ham.

  • Manchester United har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Manchester United scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Manchester United har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 6 af deres seneste 8 hjemmekampe
  • Der er ikke scoret imod Manchester United i de seneste 3 hjemmekampe
  • West Ham scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • West Ham har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • West Ham vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod West Ham i 5 af de seneste 6 udekampe
  • West Ham scorede i 6 af deres seneste 8 udekampe

Form Manchester United mod West Ham

Manchester United virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Tottenham, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 1-1 mod Chelsea, hvorpå FC Sheriff blev besejret 3-0. Målet var en plads på podiet samt kvalifikation til europæisk fodbold for Manchester United i denne sæson, og begge mål er stadig opnåelige. Manchester United præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Old Trafford. De spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag, mens de indkasserede 4 og scorede 11 mål.

West Ham har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Liverpool. De svarede stærkt igen mod Bournemouth, som blev slået 2-0, før de sejrede 1-0 over Silkeborg IF. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil West Ham måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. West Ham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 6 mål og scorede selv 3.

Manchester United vandt 3 kampe, scorede 12 mål og indkasserede 11 i deres foregående 7 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 11 point. West Ham opnåede 0 sejre og 1 point i de seneste 3 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 2 gange i disse kampe, men lukkede også selv 5 ind.

Manchester United vs West Ham – Seneste nyt

Manchester United kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod West Ham den kommende søndag.

Anthony Martial, Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Donny van de Beek og Brandon Williams er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod West Ham med på Old Trafford.

West Ham ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende søndag møder Manchester United.

Lucas Paquetá, Craig Dawson, Maxwel Cornet og Naif Aguerd bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med West Ham, når de drager til Old Trafford.

Manchester United mod West Ham – indbyrdes historik

Manchester United har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod West Ham i Premier League-regi. I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester United med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Manchester United plejer at byde at møde West Ham, med 6 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.72.

Manchester United scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod West Ham i Premier League. I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Manchester United og West Ham fandt begge vej til netmaskerne 5 gange.

Manchester United mod West Ham Spiltips

Jarrod Bowen virker til at være i anstændig form for West Ham, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Manchester United, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Antony, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.

Manchester United høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. West Ham sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 4 nederlag. Manchester United har set 6 af deres seneste 10 kampe i Old Trafford gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 3 West Hams seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Manchester United præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens West Ham landede et snit på 0.9 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 5 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Manchester Uniteds sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 3 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.