Manchester United byder Wolves velkommen

Den sidste kamp tirdag aften i Premier League fløjtes i gang kl. 21.00 af dommer Jonathan Moss. Hjemmeholdet Manchester United byder velkommen til Wolverhampton Wanderers på Old Trafford i en kamp, hvor de skal forsøge at skabe endnu større afstand i tabellen ned til gæsterne. Hjemmeholdet kaster 1.57 af sig for en sejr på oddset, mens udesejr til Spurs kan spilles til 6.00 på oddset.

Hjemmeholdet er i prægtig form og har kunnet fejre jul i top fire trods visse genvordigheder hen over efteråret. Der er tre sejre og nul nederlag i deres seneste fem kampe, hvor offensiven har sprudlet. Wolverhamptons form lader noget tilbage at ønske med én sejr i fem kampe. Deres seneste syv point i Premier League kom dog mod Arsenal, Tottenham og Chelsea, så de er åbenbart gode mod ligaens større navne.

Deres seneste 10 indbyrdes møder har været utroligt jævnbyrdige kampe. Manchester United har ikke besejret Wolves i ligaen, siden sidstnævnte senest rykkede op i Premier League igen. De har tre sejre hver i de 10 førnævnte kampe, og altså til gengæld fire uafgjorte kampe. Fem af disse 10 kampe havde over 2.5 mål, dog ingen af de seneste fire. Seks af de seneste 10 havde mål af begge parter.

Manchester United har scoret intet mindre end 13 mål i deres seneste fire kampe, hvilket selvsagt ikke kan undgå at give nogle målrige kampe. Fem af deres sidste seks ligakampe havde både over 2.5 mål og scoringer af begge hold undervejs. Så underholdende spiller Wolverhampton ikke, men deres seneste tre kampe havde mål af begge hold og tre af deres seneste fem havde over 2.5 mål.

De seneste tre kampe imellem disse to klubber var decideret røvsyge kampe, der fungerede bedre som sovepiller end nogen medicinal-industri kunne have fundet på. Måske derfor er der odds 2.00 på, at begge hold scorer her? United har dog ikke styr på defensiven og Wolves ved, hvordan man bremser netop Solskjær og co., som ikke vandt nogen af de seneste fire ligakampe mod “ulvene”. Trods deres seneste indbyrdes kedsommeligheder går vi efter mål her.

Flere interessante tips