Manchester United mod Wolves i Premier League runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Manchester United som Wolves ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende mandag.

Med en placering som nummer 7 i stillingen har The Red Devils samlet 31 point efter 18 kampe. På 25 point befinder Wolves sig rangeret som nummer 8 for 18 afviklede kampe.

The Red Devils vil være på udkig efter at udvide hullet til Wolves i stillingen Premier League, når klubberne står overfor hinanden på mandag.

Når det kommer til mål, er Manchester United ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Wolves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 5 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De indkasserede 6 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Wolves.

 • Der er scoret imod Manchester United i 18 af de seneste 20 hjemmekampe
 • Manchester United scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
 • Manchester United har ikke tabt deres seneste 8 kampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
 • Manchester United vandt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Wolverhampton har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Wolverhampton ikke scoret i 5 af deres seneste 6 kampe
 • Wolverhampton har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Wolverhampton i 5 af de seneste 7 kampe
 • I 13 ud af 15 seneste Manchester United kampe mod Wolverhampton var antallet af mål under 3.5
 • Manchester United har har ikke tabt i 11 af 13 seneste kampe mod Wolverhampton
 • Manchester United har scorede i 12 af de senest 13 kampe mod Wolverhampton
 • Manchester United har vandt i de 3 seneste kampe i træk mod Wolverhampton
 • I 3 ud af 4 seneste Manchester United kampe mod Wolverhampton var antallet af mål under 1.5

Form Manchester United mod Wolves

Manchester United vanskelige at nedbryde.

Manchester United virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Norwich, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod Newcastle, hvorpå Burnley blev besejret 3-1.

Wolves håber på yderligere point til samlingen.

Wolves har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Manchester City gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 0-1 over Brighton, inden de senest spillede 0-0 mod Chelsea.

Eftersom de både er bookmakernes favoritter til 1.55 på oddset og med stærkere præstationer på det seneste end dem, Wolves har stillet til skue, virker Manchester United som det oplagte valg til en vinder. Et væddemål på Wolves giver dig netop nu 6.00 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 17% chance for at slå Manchester United. Ønsker du at placere dine indsatser på Manchester United, kan de spilles til 1.55 på oddset.

Manchester United v Wolves Indbyrdes historik

Manchester United havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i august 2021 i Premier League. Manchester United møder Wolves med en historik imellem klubberne, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Manchester United og Wolves. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor Manchester United og Wolves ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på mandag på Old Trafford.

Flere mål i vente

Hold øje med Cristiano Ronaldo når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Manchester United, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Hee-Chan Hwang har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for Wolves, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.