Manchester United skal bremse rivalerne fra Manchester City

Manchester United vil forsøge at lukke noget af afstanden til Manchester City i tabellen, når de den kommende lørdag brager sammen på Old Trafford. Der er vigtige point på spil i forhold til kampen for en placering i top fire. Manchester United sluttede sidste sæson som nummer 2 med 74 point. De skal i denne runde 11 af den nye sæson i Premier League op imod Manchester City. 

Med en placering som nummer 5 i stillingen har The Red Devils samlet 17 point efter 10 kampe. På 20 point befinder Manchester City sig rangeret som nummer 3 for 10 afviklede kampe. Manchester City er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til The Red Devils, når de to rivaler skal op imod hinanden på lørdag. 

The Red Devils har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange. 

The Sky Blues kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 6 mål imod. Det giver et snit på 0.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 6 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United vs Manchester City.

  • Manchester United ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester United har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • Manchester United har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Manchester City kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Manchester City har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Manchester City kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Manchester United mod Manchester City

Manchester United drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for The Red Devils igennem de seneste ugers kampe. Manchester United har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Liverpool gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 5-0. De revancherede de med en sejr på 3-0 over Tottenham, inden de senest spillede 2-2 mod Atalanta.

The Citizens fortsætter pointhøsten.

Manchester City har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med West Ham sluttede 0-0, hvorpå et 0-2 nederlag mod Crystal Palace fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Club Brugge blev nedlagt med 4-1.
 

 

Manchester United v Manchester City Indbyrdes historik

Manchester United vandt 2-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Etihad Stadium i March 2021 i Premier League. Bookmakerne har Manchester United som favoritter til sejren i dette opgør. Manchester United går ind til opgøret med en historik mod Manchester City, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Manchester United og Manchester City. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

Hold øje med Cristiano Ronaldo når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for Manchester United. 

Phil Foden har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Manchester City, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.