Manchester United skal generobre førsteplads mod Aston Villa

Manchester United er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Aston Villa den kommende lørdag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.41 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Old Trafford.

Manchester United sluttede sidste sæson som nummer 2 med 74 point, og de tager imod Aston Villa i runde 6 i Premier League. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 11 i Premier League med 55 point.

Som nummer 3 har Manchester United formået at skrabe 13 point sammen for 5 kampe. Med 7 point har Aston Villa for 5 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 10 i Premier League. Ifølge bookmakerne er Aston Villa favoritter til sejren.

Et væddemål på Aston Villa giver dig netop nu 7.50 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 13% chance for at slå Manchester United. Ønsker du at placere dine indsatser på Manchester United, kan de spilles til 1.41 på oddset. The Villans drømmer om at mindske det forspring i stillingen, som The Red Devils besidder, når de to klubber møder hinanden i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United vs Aston Villa.

  • Manchester United har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Manchester United har vundet i seneste 5 af 6 kampe.
  • Aston Villa har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Aston Villa kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Aston Villa har indkasseret mål i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Aston Villa har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.

Form Manchester United vs Aston Villa

Manchester United inde i god stime.

The Red Devils vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Manchester United præsterede en 4-1 sejr mod Newcastle, hvorefter de noterede et 2-1 nederlag mod BSC Young Boys i Champions League, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-1 sejr mod West Ham.

Aston Villa drømmer om mere.

Aston Villa har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Aston Villa har i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-1 uafgjort mod Brentford, et 3-0 nederlag mod Chelsea og senest en 3-0 sejr mod Everton.

På baggrund af disse stærke præstationer på det seneste virker Manchester United til at have en god chance for endnu en sejr mod Aston Villa.

Manchester United v Aston Villa Indbyrdes historik

The Red Devils vandt 3-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Villa Park i maj 2021 i Premier League. Manchester United går ind til opgøret med en historik mod Aston Villa, der siger 8-2-0 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 7 af de seneste 10 opgør mellem Manchester United og Aston Villa var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Bruno Fernandes. Han har vist flaget for Manchester United med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe.

Aston Villa har til gengæld forhåbninger om, at Danny Ings kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.