Manchester United slikker deres sår mod Tottenham i London

Tottenham tager imod Manchester United på Tottenham Hotspur Stadium i runde 10 den kommende lørdag i Premier League. Tottenham afsluttede sidste sæson placeret 7 med 62 point. I runde 10 står de overfor Manchester United, der lukkede sidste sæson ned som nummer 2 i Premier League med 74 point. Tottenham er placeret som nummer 6 i tabellen med 15 point efter 9 kampe. Manchester United ligger på en placering som nummer 7 i stillingen med 14 point ovenpå deres 9 opgør. Motivationen bør være på plads hos Tottenham, som kan åbne hul til Manchester United i stillingen den kommende lørdag med en sejr. At dømme ud fra oddset hos bookmakerne, vil det dog være en overraskelse, hvis det sker.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham vs Manchester United.

  • I 5 of 7 seneste Tottenham kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Tottenham har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • Tottenham har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste Tottenham kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Manchester United ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Manchester United har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe;
  • Manchester United har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Manchester United kampe var antal mål OVER 2.5.

Form Tottenham mod Manchester United

The Lilywhites inde i god stime.

Tottenham går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Tottenham har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Vitesse tabte de 1-0, West Ham også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Tottenham formåede at vinde 1-0 over Burnley.

The Red Devils håber på frisk start.

The Red Devils er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Det er alt eller intet for Manchester United i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 4-2 nederlag mod Leicester, hvortil de svarede igen mod Atalanta i en 3-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-5 mod Liverpool.

Tottenham v Manchester United Indbyrdes historik

Tottenham trak det korteste strå, da Manchester United vandt en 3-1 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 6-1 sejr The Lilywhites noterede sig i den forrige kamp. Tottenham møder Manchester United med en historik imellem klubberne, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Tottenham og Manchester United kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Heung-Min Son. Han er topscorer for Spurs med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

The Red Devils krydser til gengæld fingre for, at Bruno Fernandes kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 0 i de seneste seks.