Manchester United vs Crystal Palace – Optakt, bedste Odds og gode tips

Rampelyset er på både Manchester United og Crystal Palace, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Old Traffordpå lørdag.

Nøjagtig 15 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Old Trafford.

Manchester United har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede ti mål. Det kaster et gennemsnit på en af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

Hvad målscoring angår, er Crystal Palace ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne seks gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Manchester United er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i Premier League i denne sæson. Manchester United scorede mindst ét mål i deres seneste 11 kampe.

Crystal Palace kigger på seks sejre, samt seks uafgjorte såvel som otte nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Crystal Palace.

  • Manchester United vandt deres seneste 10 hjemmekampe
  • Manchester United har ikke tabt deres seneste 12 hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • Manchester United var i vandt 9 af deres seneste 10 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Manchester United scorede i deres seneste 10 hjemmekampe
  • Crystal Palace har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • 7 af Crystal Palace’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • 7 af Crystal Palace’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Crystal Palace kampe, har summen af mål været under 2.5

Form Manchester United mod Crystal Palace

Manchester United er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Nottingham Forest nedlagt 0-3, hvorefter det blev 3-1 mod Reading. Senest måtte også Nottingham Forest bøje sig i et 2-0 nederlag. Manchester United har vist potent form på Old Trafford med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 11 mål, mens de tillod en imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Crystal Palace, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 1-0 mod Chelsea, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Manchester United. Senest satte de et point mere på tavlen efter 0-0 mod Newcastle. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Crystal Palace to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede seks og scorede fire mål.

Manchester United scorede 14 mål og indkasserede fem i deres seneste ni kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 22 point og syv sejre. Crystal Palace opnåede nul sejre og tre point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv 11 ind.

Manchester United vs Crystal Palace – Seneste nyt

Manchester United kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Crystal Palace den kommende lørdag. Mason Greenwood behøver ikke klæde om, når Manchester United næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Donny van de Beek, Lisandro Martinez, Jadon Sancho og Axel Tuanzebe er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Crystal Palace med på Old Trafford.

Crystal Palace ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Manchester United. Blandt de fraværende spillere i Crystal Palace-truppen, er Tyrick Mitchell i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som James McArthur og Nathan Ferguson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Old Trafford.

Manchester United mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Hverken Manchester United eller Crystal Palace formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har Manchester United som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.40, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Manchester United71% chance for at banke Crystal Palace. En pointdeling betaler 4.75 i gevinst på oddset, hvor imod Crystal Palace udbetaler 8.00 i gevinst på oddset for en sejr. Manchester United går til kampen mod Crystal Palace med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Manchester United og Crystal Palace blev der scoret højst to mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Manchester United og Crystal Palace fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Manchester United mod Crystal Palace Spiltips

Marcus Rashford har været stærk for Manchester United i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Crystal Palace håber, at Jordan Ayew kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Manchester United vandt ti af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til nul nederlag. Crystal Palace vandt to af deres seneste 10 udekampe, og spillede tre uafgjort, mens det blev til fem nederlag. Manchester United holdt gæsterne på Old Trafford fra scoring seks gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Crystal Palace præsterede et rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Manchester United præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Crystal Palace snittede en mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Manchester Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Crystal Palace spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.