Manchester United vs Fulham – Spilfiduser, Optakt og Odds

Manchester United tager på hjemmebanen Old Trafford imod Fulham, der kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League.

Manchester United går ind til runde 38 som nummer 3 i Premier League tabellen med 72 point på kontoen. Med 37 runder bag dem har Fulham samlet 52 point, hvilket giver dem en placering som nummer 10 i stillingen.

Med tre sejre i træk er Manchester United klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Fulham, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Manchester United kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv fem mål. Det er 0.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur seks gange.

Fulham har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 14 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

Manchester United har vundet 22 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Premier League. Manchester United er på en fantastisk stime af intet mindre end 17 kampe i træk på Old Trafford uden nederlag.

Fulham kigger på 15 sejre, samt syv uafgjorte såvel som 15 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Fulham.

  • Manchester United har ikke tabt deres seneste 28 hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 25 af deres seneste 26 hjemmekampe
  • Manchester United har i vandt 4 af de seneste 5 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Manchester United vandt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 5 Manchester United kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Der er scoret imod Fulham i 12 af de seneste 13 kampe
  • I de seneste 3 Fulham udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Fulham tabte 5 af 7 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 3 Fulham udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Fulham i 6 af de seneste 7 udekampe

Form Manchester United mod Fulham

Manchester United er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Wolverhampton nedlagt 2-0, hvorefter det blev 0-1 mod Bournemouth. Senest måtte også Chelsea bøje sig i et 4-1 nederlag. Manchester United havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne Premier League sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. Manchester United har vist potent form på Old Trafford med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også ti mål, mens de tillod en imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Fulham er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 5-3 og 0-2 over Leicester samt Southampton. Serien blev dog bremset mod Crystal Palace i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Manchester United havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne Premier League sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Fulham to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede otte og scorede otte mål.

Fulham vandt fire sejre i deres foregående 17 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 19 mål og lukkede 29 ind. Dette indbragte dem 13 point.

Manchester United vs Fulham – Seneste nyt

Manchester United kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Fulham. Mason Greenwood behøver ikke klæde om, når Manchester United næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Marcel Sabitzer, Donny van de Beek, Lisandro Martinez og Jadon Sancho er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Fulham med på Old Trafford.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Manchester United. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Aleksandar Mitrovic i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Shane Duffy og Neeskens Kebano bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Fulham, når de drager til Old Trafford.

Manchester United mod Fulham – indbyrdes historik

Manchester United har trukket sig sejrrigt ud af 10 af de seneste 12 indbyrdes opgør mod Fulham. I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester United med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Manchester United har generelt overtaget mod Fulham,, og kan fremvise en nydelig 8-2-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.55.

Manchester United scorede mindst én gang i de seneste 14 indbyrdes opgør mod Fulham i Premier League. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Manchester United og Fulham.

Manchester United mod Fulham Spiltips

Aleksandar Mitrovic har gang i en stærk sæson med 14 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede trekugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Fulham krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Manchester United den kommende søndag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Aleksandar Mitrovic på oddset til komme på tavlen igen.

Manchester United vandt otte af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede to gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Fulham vandt fire af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort en gange og tabte fem kampe. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på søndag. Manchester United åbnede scoringen i ikke færre end syv af deres seneste 10 hjemmekampe. Fulham har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Manchester United presterte 2.2 mål i gjennomsnitt, mens Fulham presterte 0.9 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Manchester Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.