Manchester United vs Leeds – Optakt, bedste Odds og gode tips

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Manchester United byder Leeds op til dans den kommende onsdag på Old Trafford stadion.

Nøjagtig 24 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Old Trafford.

Manchester United har før kampen på onsdag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede ti mål. Det er lig med en i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Leeds er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens Leeds præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

Manchester United har vundet 13 sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i Premier League. Manchester United er i færd med en imponerende stime af 9 kampe i træk på Old Trafford nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Leeds har indtil videre præsteret fire sejre og seks uafgjorte samt ti nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Leeds.

  • Manchester United vandt deres seneste 13 hjemmekampe
  • Manchester United var i vandt de seneste 10 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Manchester United har ikke tabt deres seneste 15 hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • Manchester United scorede i deres seneste 13 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 17 af de seneste 18 udekampe
  • Der er scoret imod Leeds i 18 af de seneste 20 kampe
  • Leeds har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • Leeds har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Leeds har spillet, har begge hold scoret

Form Manchester United mod Leeds

Manchester United er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Reading nedlagt 3-1, hvorefter det blev 2-0 mod Nottingham Forest. Senest måtte også Crystal Palace bøje sig i et 2-1 nederlag. Manchester United har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 13 gange, mens de indkasserede to mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Leeds har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Brentford, før de sejrede 1-3 mod Accrington. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod Nottingham Forrest. Leeds kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv seks.

Manchester United vs Leeds – Seneste nyt

Manchester United kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Leeds. Mason Greenwood får en fridag fra Manchester United-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Marcel Sabitzer, Donny van de Beek, Lisandro Martinez og Jadon Sancho er blandt de fire spillere, som mangler for Manchester United den kommende onsdag.

I værste fald må Leeds finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Leeds-truppen, er Tyler Adams i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Adam Forshaw, Patrick Bamford, Luis Sinisterra og Stuart Dallas, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Old Trafford.

Manchester United mod Leeds – indbyrdes historik

Leeds har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 13 indbyrdes opgør mod Manchester United. Manchester United ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 5-1 og 4-2 i deres seneste to opgør mod Leeds. Manchester United plejer at nyde at møde Leeds, med seks sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.45.

Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Manchester United og Leeds.

Manchester United mod Leeds Spiltips

Marcus Rashford har været stærk for Manchester United i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Leeds håber, at Rodrigo kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Manchester United vandt ti af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede nul gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Leeds vandt to af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort to gange og tabte seks kampe. Leeds lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Manchester United præsterede fem clean sheets i deres seneste 10 kampe på Old Trafford.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Manchester United præsterede et gennemsnit på 2.4 mål, mens Leeds landede et snit på 1.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen syv gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Manchester Uniteds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Leeds spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.