Manchester United vs Leicester City – Optakt, bedste Odds og gode tips

Manchester United tager imod Leicester City på Old Trafford i runde 24 på søndag i Premier League.

Nøjagtig 22 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Old Trafford.

Manchester United har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på to mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede ni mål. Det er lig med 0.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Leicester City er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Leicester City præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Manchester United er noteret for 14 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i Premier League i denne sæson. Manchester United er i færd med en imponerende stime af 10 kampe i træk på Old Trafford nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Leicester City har indtil videre præsteret syv sejre og tre uafgjorte samt 12 nederlag i Premier League. Leicester City lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Leicester City.

  • Manchester United har ikke tabt deres seneste 16 hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 29 af deres seneste 31 kampe
  • Manchester United vandt 13 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester United var i vandt 12 af deres seneste 14 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Manchester United scorede i deres seneste 14 hjemmekampe
  • Leicester scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe
  • 8 af Leicester’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • Leicester vandt deres seneste 3 kampe
  • Leicester har ikke tabt deres seneste 4 kampe
  • Der er scoret imod Leicester i 8 af de seneste 10 kampe

Form Manchester United mod Leicester City

Manchester United går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Leeds, før de nedlagde Leeds med 0-2. Mod Barcelona blev der delt i porten i en 2-2 kamp. Manchester United har vist potent form på Old Trafford med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 13 mål, mens de tillod fire imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Leicester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Walsall nedlagt 0-1, hvorpå Aston Villa blev fejet til side med 2-4. Senest gik formen ud over Tottenham, der blev slået med 4-1. Leicester City præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 13 mål i kassen, mens de indkasserede seks.

Manchester United scorede 20 mål og indkasserede otte i deres seneste 12 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 29 point og ni sejre. Leicester City opnåede en sejre og fire point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 12 gange i disse kampe, men lukkede også selv 23 ind.

Manchester United vs Leicester City – Seneste nyt

Manchester United kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Leicester City den kommende søndag. Mason Greenwood får en fridag fra Manchester United-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Marcel Sabitzer, Donny van de Beek, Lisandro Martinez og Jadon Sancho er alle ude af truppen, som Manchester United tager imod Leicester City med på Old Trafford.

Leicester City må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art.

Det er navne som Boubakary Soumare, Kiernan Dewsbury-Hall, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Old Trafford.

Manchester United mod Leicester City – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester United med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Manchester United har været en smule mere succesfuld i end Leicester City i deres seneste dueller. Med en 5-3-2 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Manchester United på oddset. Bookmakerne giver odds 1.57 en hjemmesejr.

Manchester United scorede mindst én gang i de seneste 24 indbyrdes opgør mod Leicester City i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Manchester United og Leicester City fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Manchester United mod Leicester City Spiltips

Det har indtil videre været en god sæson for Marcus Rashford, der er oppe på flotte 12 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med fem mål i hans seneste seks kampe, og Manchester United håber, at han finder den form frem igen mod Leicester City. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Marcus Rashford til at finde vej til netmaskerne her.

Manchester United vandt ni af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede en gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Leicester City vandt syv af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort nul gange og tabte tre kampe. Manchester United har set syv af deres seneste 10 hjemmekampe på Old Trafford byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i to af kampene. Der var over 2.5 mål i syv af Leicester Citys seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål fire gange.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Manchester United præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Leicester City snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Manchester Uniteds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.1 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.