Manchester United vs Southampton – Optakt, bedste Odds og gode tips

Manchester United skal op imod Southampton på Old Trafford den kommende søndag i en spændende Premier League duel.

Hjemmeholdet Manchester United er nummer tre i Premier League stillingen efter 49 point for deres første 25 kampe. Southampton følger dem i haserne, 21 point efter for 25 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 19 i tabellen.

Manchester United og Southampton er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende Premier League duel?

Manchester United har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 15 mål. Det er lig med 1.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Southampton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Manchester United er noteret for 15 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Premier League i denne sæson. Manchester United er på en fantastisk stime af intet mindre end 11 kampe i træk på Old Trafford uden nederlag.

Southampton kigger på seks sejre, samt tre uafgjorte såvel som 16 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United v Southampton.

  • Manchester United har ikke tabt deres seneste 20 hjemmekampe
  • Manchester United var i vandt 16 af deres seneste 18 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Manchester United vandt 17 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester United scorede i deres seneste 18 hjemmekampe
  • Manchester United scorede i 29 af deres seneste 31 kampe
  • I de seneste 15 Southampton kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 13 af Southampton’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Southampton i 11 af de seneste 13 udekampe
  • Southampton var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 6 af Southampton’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål

Form Manchester United mod Southampton

Manchester United har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke West Ham med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 7-0 mod Liverpool. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-1 over Real Betis. Manchester United har vist potent form på Old Trafford med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 15 mål, mens de tillod fire imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Southampton har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-0 af Leeds. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-2 til Grimsby, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Leicester. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Southampton to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede ti og scorede fem mål.

Manchester United udviste meget lidt nåde i deres seneste otte kampe mod bundholdene i tabellen. De opnåede 22 point og syv sejre mod hold, der ligger blandt de nederste seks, idet de scorede 15 mål og indkasserede tre. Intet andet hold i Premier League har præsteret lige så mange point mod hold, der ligger blandt de nederste seks. Southampton opnåede nul sejre og en point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 17 ind.

Manchester United vs Southampton – Seneste nyt

Manchester United kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Southampton. Mason Greenwood får en fridag fra Manchester United-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Marcel Sabitzer, Donny van de Beek, Lisandro Martinez og Jadon Sancho er blandt de fire spillere, som mangler for Manchester United på søndag.

Southampton må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art. Ainsley Maitland-Niles, Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu er ikke tilgængelige for Southampton på søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Armel Bella-Kotchap, Alex McCarthy, Juan Larios og Valentino Livramento, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Old Trafford.

Manchester United mod Southampton – indbyrdes historik

Manchester United er ubesejret mod Southampton i de sidste 13 indbyrdes opgør. I det seneste opgør mellem disse to løb Manchester United med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Manchester United vandt fire af de seneste fire opgør, mens Southampton vandt nul af de foregående ti kampe. Der er odds 1.36 på en sejr til hjemmeholdet.

Manchester United scorede mindst én gang i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Southampton i Premier League. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Manchester United og Southampton var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Manchester United mod Southampton Spiltips

Det har været en god sæson for Old Trafford, der lige nu står på 14 mål i ligaen og Manchester United håber på skarpretteren igen, når de møder Southampton.

Manchester United vandt ni af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede en gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Southampton vandt fire af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort nul gange og tabte seks kampe. Manchester United satte seks sejre på kontoen for deres seneste 10 Premier League kampe. Gæsterne fra Southampton vandt tre af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Manchester United præsterede et gennemsnit på 2.3 mål, mens Southampton snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Manchester Uniteds forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.2 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.7 mål i disse kampe.