Manchester Uniteds skrøbelige defensiv tager imod Salahs Liverpool

Manchester United sluttede sidste sæson som nummer 2 med 74 point. De skal i denne runde 9 af den nye sæson i Premier League op imod Liverpool. Efter 8 kampe afviklet er Manchester United placeret nummer 6 i stillingen med 14 point. Der er 4 points forskel til Liverpool, der som nummer 2 har samlet 18 point sammen. De har indtil videre overgået alle forventninger for sæsonen, og spørgsmålet er nu, om Liverpool fortsat kan ride på bølgen? Svaret får vi måske i deres kommende kamp på Old Trafford.

Vores tip

Facts og finurligheder for Manchester United vs Liverpool.

  • Manchester United ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Manchester United har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • Manchester United har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • Manchester United har indkasseret mål i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk.
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 18 kampe i træk;
  • Liverpool er ubesejret i de seneste 11 udebane kampe i træk;
  • Liverpool har vundet i seneste 6 af 7 udebane kampe;
  • Liverpool har scoret i seneste 19 af 21 kampe.

Form Manchester United vs Liverpool

Manchester United fortsat skidt kørende.

Manchester United er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Manchester United har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Everton sluttede 1-1, hvorpå et 4-2 nederlag mod Leicester fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Atalanta blev nedlagt med 3-2.

Liverpool inde i god stime.

Liverpool vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Liverpool er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Manchester City, før de bankede Watford med 0-5. Senest blev Atletico Madrid nedlagt i en 2-3 sejr.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Liverpool til 2.35 på oddset. Et væddemål på Liverpool giver dig netop nu 2.35 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 43% chance for at slå Manchester United. Ønsker du at placere dine indsatser på Manchester United, kan de spilles til 3.05 på oddset.

Manchester United v Liverpool Indbyrdes historik

The Reds havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-2 tilbage i maj 2021 i Premier League. Manchester United går ind til opgøret med en historik mod Liverpool, der siger 1-6-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 3 af de seneste 10 opgør mellem Manchester United og Liverpool var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Bruno Fernandes. Han har vist flaget for Manchester United med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Liverpool har til gengæld forhåbninger om, at Mohamed Salah kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 7 i de seneste seks.