Marokko mod Kroatien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kampen mellem Marokko og Kroatien sparkes i gang den kommende onsdag på et neutralt sted. Det er en af duellerne i første runde af FIFA VM.

Dette er åbningskampen i gruppespillet ved FIFA VM for både Marokko og Kroatien, hvorfor begge stadig er i højt humør. De vil kæmpe hårdt for at sikre en god start på turneringen. Marokko går ind til kampen den kommende onsdag som nummer 22, mens gæsterne fra Kroatien kommer som nummer 12 på FIFA verdensrangliste.

Som forholdsvis store outsidere i deres pulje, vil det være en overraskelse, hvis Marokko ser mere af denne turnering end gruppespillet.

Kroatien går ind til EM-slutrunden som favoritter til at tage én af de to øverste pladser i deres gruppe. Det vil være et kæmpe chok, hvis de er færdige før turneringen starter for alvor.

Form Marokko mod Kroatien

Marokko virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Chile, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 0-0 mod Paraguay, hvorpå Georgien blev besejret 3-0. Marokko var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie.

Marokko har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 0.9 mål i deres seneste 5 kampe. De scorede acceptable 9 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Kroatien har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Danmark nedlagt 2-1, hvorpå Østrig blev fejet til side med 1-3. Senest gik formen ud over Saudi Arabien, der blev slået med 0-1. Kroatien var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 1 nederlag i denne serie.

Kroatien er i øjeblikket anstændige målscorere med 27 kasser i deres seneste 10 kampe eller 2.7 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Kroatien præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2 mål pr. kamp.

De har kniven på struben fra start, eftersom Marokko bliver stillet overfor en massiv opgave allerede i deres første FIFA VM kamp. Det vil være stærk bare at minimere det ventede nederlag. Det ligner en sejr til Kroatien, når de på et neutralt sted åbner deres VM-turnering. De vil være skuffende, hvis ikke der venter tre point, men det kan blive en hård dyst for favoritterne.

Med de resultater Kroatien har noteret sig på det seneste, bliver de også vores valg til at nappe endnu en sejr, når næste offer i rækken ligner Marokko.

Facts og finurligheder for Marokko v Kroatien.

  • Marokko har ikke tabt 33 af 35 af deres seneste kampe
  • Marokko scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • 12 af Marokko’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Marokko kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Marokko have won 3 of the last 4 matches while scoring less than 2.5 goals
  • Kroatien har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Kroatien scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • 9 af Kroatien’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Kroatien vandt deres seneste 5 kampe
  • Kroatien have won 4 of the last 5 matches while scoring less than 2.5 goals

Marokko mod Kroatien – indbyrdes historik

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Marokko og Kroatien er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Marokko høstede tre point i 6 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag i denne serie. Kroatien sikrede sig 7 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 1 nederlag.

Marokko tabte ingen af deres foregående 5 kampe. Kroatien er noteret for 5 sejre på stribe.

Antal mål: Over – Under

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Marokkos seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Kroatien spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe. Marokko holdt buret rent i deres foregående 4 kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Kroatien har virkelig været klar fra første fløjt og scorede kampens første mål ikke færre end 7 gange i deres seneste 10 kampe. Værterne fra Marokko scorede det første mål i 5 af de seneste 10 kampe.