Marseille mod Tottenham Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Marseille byder velkommen til Tottenham, når de skal op imod hinanden på Stade Orange Velodrome til en spændende kamp i på tirsdag. Det er en af de sidste 16 kampe, der afslutter gruppespillet i Champions League i denne omgang.

De har opnået 6 point i deres første fem gruppekampe i Champions League, hvorved Marseille stadig står med en god mulighed for at nå videre fra gruppespillet. Der kommer således ikke til at mangle motivation hos hjemmeholdet før sidste kamp.

Med 8 point indsamlet for deres første fem kampe i gruppespillet af Champions League kan Tottenham stadig sikre adgang til knockout-fasen. De skal dog sandsynligvis bruge en sejr her i denne sidste runde.

Når det kommer til mål, er Marseille ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Tottenham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Marseille mod Tottenham Optakt

Bare ét point forhindrer Marseille i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-1 og 2-1 mod Lens og Eintracht. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Strasbourg. Marseille opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 0 gange og led 4 nederlag, mens de scorede7 og lukkede 10 mål ind.

Tottenham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-2 mod Newcastle, hvorefter de opnåede 1-1 mod Sporting CP. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-3 i opgøret mod Bournemouth. Tottenham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 7.

Såvel Marseille som Tottenham har lige lovlig vanskeligt ved at holde buret rent i disse tider. Vi sætter derfor næsen op efter en kamp med scoringer af begge parter.

Facts og finurligheder for Marseille v Tottenham.

  • Der er scoret imod Marseille i 11 af de seneste 12 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Marseille i 9 af de seneste 11 kampe
  • Marseille tabte deres seneste 3 kampe
  • Marseille scorede i 7 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • I 3 af de seneste 4 hjemmekampe Marseille har spillet, har begge hold scoret
  • Tottenham har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • Tottenham scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • Tottenham har ikke vundet deres seneste 3 kampe
  • Tottenham har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Tottenham i de seneste 3 kampe

Marseille vs Tottenham – Seneste nyt

Marseille skulle bare have én spiller siddende, når de møder Tottenham på Stade Orange Velodrome.

Marseille må stille op uden Eric Bailly på tirsdag mod Tottenham, da han døjer med en skade.

Tottenham har en næsten fuld trup til rådighed på tirsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Richarlison og Dejan Kulusevski, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Stade Orange Velodrome.

Marseille mod Tottenham – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb The Lilywhites med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende tirsdag.

Marseille mod Tottenham Spiltips

Alexis Sanchez har været den bedste målskytte i Champions League for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Marseille satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Tottenham kigger til gengæld mod Heung-Min Son i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i Champions League.

Marseille høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag i denne serie. Tottenham sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 3 nederlag. Tottenham præsterede 2 sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Marseilles seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Tottenham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.