Mbappé og co. knækker Manchester United

Det er cirka halvandet år siden, at Manchester United sejrede 3-1, da de gæstede Parc des Princes i en Champions League-kamp og tirsdag aften åbner de årets gruppespil samme sted, når PSG byder velkommen kl. 21.00 til revanchedyst.

Thomas Tuchel lignede en færdig mand på PSGs trænerbænk, da Ole Gunnar Solskjærs Manchester United dengang i 2019 sejrede 3-1 og højst overraskende sendte PSG ud i mørket i den daværende turnering. Tuchel var dog alt andet end færdig.

Han har i mellemtiden ledt pariserne til deres første finale i Champions League, hvor Bayern München dog var en mundfuld for stor. Det er Bayern for alle i disse tider, men er Manchester United igen en for stor mundfuld? De har været klart skarpest på udebane i denne sæson.

Tuchel er en ekstremt snedig taktiker, og det vil undre os, hvis han ikke har trukket en masse lærdom ud af ovennævnte nederlag mod Manchester United. PSG er kun blevet stærkere i mellemtiden, og vi satser på, at de ikke begår samme fejl som for halvandet år siden.

Flere interessante tips