Mexico mod Polen – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er første runde af gruppespillet i FIFA VM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Mexico og Polen. Der er kick off den kommende tirsdag på Stadium 974.

Dette er åbningskampen i gruppespillet ved FIFA VM for både Mexico og Polen, hvorfor begge stadig er i højt humør. De vil kæmpe hårdt for at sikre en god start på turneringen. Mens hjemmeholdet Mexico ligger nummer 13 på FIFA verdensrangliste, ankommer gæsterne Polen til kampen den kommende tirsdag som nummer 26.

Form Mexico mod Polen

Mexico har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Colombia tabte de 3-2, hvorefter de vandt 4-0 over Irak. De var tilbage i rendestenen med et 1-2 nederlag mod Sverige. Mexico høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie.

Mexico kommer til deres næste FIFA VM kampe med et beskedent gennemsnit på 0.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 9 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Polen har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Holland. De svarede stærkt igen mod Wales, som blev slået 0-1, før de sejrede 1-0 over Chile. Polen høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie.

Polen er i øjeblikket anstændige målscorere med 7 kasser i deres seneste 10 kampe eller 0.7 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens Polen præsterede 1 “clean sheet”. De indkasserede i snit 2 mål pr. kamp.

Vurderet ud fra oddsene alene har vi en meget lige kamp i vente, når Mexico skal op imod Polen. Tre point i en på papiret så jævnbyrdig kamp kan lægge et solidt fundament til at sikre videre kvalifikation, men det er en svær kamp at kalde.

Mexico og Polen ligner to jævnbyrdige hold med ikke alverden til at skille dem ad netop nu. En tilfældighed kan ende med at få betydning, men som udgangspunkt frister uafgjort til spil på oddset.

Facts og finurligheder for Mexico v Polen.

  • 14 af Mexico’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • Mexico scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
  • Mexico har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Polen scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • 7 af Polen’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Polen kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Der er scoret imod Polen i 8 af de seneste 10 kampe
  • Polen har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe

Mexico mod Polen – indbyrdes historik

Mexico går til kampen mod Polen med en 1-2-0 statistik for deres seneste 3 møder. Det giver en sejrs-rate på 33%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 2 af de seneste 3 kampe mellem Mexico og Polen.

Topscorer

Javier Hernandez har 2 mål i seks FIFA VM kampe for Mexico, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Polen. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Bartosz Bosacki, der har banket 2 mål ind i FIFA VM.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Mexico høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie. Polen sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 4 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Mexicos seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Mexico præsterede 3 sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på tværs af alle liga’er.