Midtjysk udholdenhed kan skabe sensationen

For første gang i klubbens historie byder FC Midtjylland velkommen til en hjemmekamp i gruppespillet i Champions League, når de onsdag aften kl. 21 brager sammen med Atalanta på MCH Arena i Herning.

Atalanta ankommer til Herning med en ordentlig øretæve i bagagen hos Napoli lørdag eftermiddag, men vandt ellers sæsonens første tre kampe, hvorfor man alt i alt må vurdere formen godkendt. FC Midtjylland har også for alvor fundet melodien med senest den femte hjemmesejr i træk.

Der blev scoret 13 mål i alt i FCMs sidste tre kampe alene. De klaskede selv ni af disse i rusen, mens den italienske tornado kommer buldrende med en samlet målscore på 14-9 for fire kampe!

Man skal aldrig sige aldrig, men med den spillestil begge parter lægger for dagen, er det ganske enkelt umuligt at argumentere for en målfattig kamp. Begge scorer nærmest efter behag. Begge indkasserer også, og vi er sikre på, at “ulvene” nok skal byde Atalanta op til dans. FCM har allerede ved flere lejligheder vist, at formen rækker til at spille samtlige minutter for fuldt knald, og hvorfor ikke tage chancen på, at de kan skabe sensationen?

Flere interessante tips