Milan forsvarer førstepladsen mod trænerløse Udinese

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Dacia Arena – Stadio Friuli på lørdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at AC Milan som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Udinese.

Udinese indtager en plads som nummer 14 i tabellen med 16 point efter 16 kampe. På de 16 runder AC Milan har afviklet, har de indsamlet 38 point og ligger nummer 1 i stillingen.

Udinese har brug for en sejr på lørdag for at lukke afstanden til AC Milan i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Udinese ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

AC Milan rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 15 gange, eller 1.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Udinese v AC Milan.

  • Udinese ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Udinese er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Udinese har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • Udinese har scoret i seneste 8 af 10 kampe.
  • AC Milan har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • AC Milan har scoret i seneste 25 af 27 kampe;
  • AC Milan har scoret i de seneste 11 udebane kampe i træk;
  • I 6 seneste AC Milan udebane kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Form Udinese mod AC Milan

Udinese fortsat skidt kørende.

Udinese er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Det er ikke helt skidt for Udinese, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Genoa, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 4-4 mod Lazio, før de desværre tabte med 3-1 til Empoli.

AC Milan drømmer om mere.

AC Milan har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres seneste tre kampe formåede AC Milan først at banke Genoa med 0-3. Herefter nedlagde de også Salernitana med 2-0, inden stimen stoppede mod Liverpool, der vandt en 1-2 sejr.

Udinese v AC Milan Indbyrdes historik

Hverken Udinese eller AC Milan formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Serie A. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Bookmakerne har Udinese som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 4.20, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Udinese 24% chance for at banke AC Milan. En pointdeling betaler 3.45 i gevinst på oddset, hvor imod AC Milan udbetaler 1.90 i gevinst på oddset for en sejr. Udinese går ind til opgøret med en historik mod AC Milan, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 4 af de seneste 10 opgør mellem Udinese og AC Milan var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Udinese og AC Milan hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 17. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Dacia Arena – Stadio Friuli i vente.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Beto. Han har vist flaget for Udinese med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

AC Milan har til gengæld forhåbninger om, at Zlatan Ibrahimovic kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.