Milan skal holde Manchester United fra scoring

AC Milan byder velkommen til Manchester United torsdag d. 18. marts kl. 21.00 på San Siro. Det er returkampen i deres opgør i 1/8-finalen i Europa League, og Milan kan nøjes med 0-0 efter 1-1 i den første kamp.

AC Milan bøjer sig ikke.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for AC Milan igennem de seneste ugers kampe. I AC Milans 3 sidste kampe har de været igennem en 1-0 sejr mod Verona, hvorpå fulgte en 1-1 uafgjort mod Manchester United i Europa League, mens de senest tabte 1-0 til SSC Napoli.

Håbet før sæsonen hed metal, og AC Milan behøver indtil videre ikke justere på dén målsætning.

Det har været et ringe udbytte af 1 sejr og 3 nederlag i de seneste 6 kampe for AC Milan. Der er behov for helt andre boller på suppen, hvis de skal hente tre point i deres kommende hjemmekamp .

The Red Devils håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad The Red Devils, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I deres seneste tre kampe fik Manchester United en 2-0 gevinst mod Manchester City, før de spillede 1-1 mod AC Milan i Europa League for så senest at præstere en 1-0 sejr mod West Ham.

Håbet før sæsonen hed titler, og Manchester United kan stadig drømme om titler på to fronter.

Manchester United har på udebane taget 2 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen på torsdag.

AC Milan vs Manchester United h2h

Head-2-Head

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da AC Milan senest mødte Manchester United i Europa League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. AC Milan går ind til opgøret med en historik mod Manchester United, der siger 5-1-5 for deres seneste 10 kampe i Europa.

  • AC Milan ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • AC Milan er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • AC Milan har scoret i seneste 20 af 22 kampe;
  • AC Milan har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe.
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Manchester United har scoret i seneste 27 af 29 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Manchester United kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Manchester United har scoret i de seneste 6 udebane kampe i træk.