Tager Arsenal en slapper?

Arsenal kan ikke blot sikre videre adgang fra gruppespillet men også førstepladsen i gruppe B, når de torsdag aften lægger vejen forbi norske Molde i Europa League. Der er kick off til kampen kl. 18.55 med ukrainske Irfan Peljto som dommer, og mener man, at Molde kan levere en god spilfidus, er der odds 4.30 at score sig. Tror man til gengæld på Arsenal, er der odds 1.80 på Gunners.

Meget skal gå galt for Arsenal for at videre adgang til næste runde skal kikse, efter at have åbnet gruppespillet med tre sejre af tre mulige. Der er ingen af andre i gruppen, der er i nærheden af samme niveau. Netop dét kan måske være Moldes chance.

Arsenal lagde også sidste år ud som lyn og torden, men efter sejr i første udekamp, spillede de uafgjort i de næste to, og denne duel betyder markant meget mere for Molde end for de engelske gæster.

Der er et hav af spillere på skades- eller bare fraværslisten af de diverse grunde hos Arsenal, og hvor meget ønsker manager Arteta at risikere, når videre kvalifikation, og førstepladsen, også sagtens kan sikres i næste hjemmekamp? Tag chancen på halvgardering 1x på Molde eller gå efter scoringer.

Flere interessante tips