Molde mod Sarpsborg 08 i Eliteserien runde 15 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Sarpsborg 08 den kommende lørdag i Eliteserien. Alt andet end en sejr til Molde vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Molde ligger nummer 5 med point mens Sarpsborg 08 ligger nummer 7 med point.

Molde vil være på udkig efter at udvide hullet til Sarpsborg 08 i stillingen Eliteserien, når klubberne står overfor hinanden på lørdag.

Molde går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste tikampe. Molde snitter 2.6 mål pr. opgør med 26 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 11 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i fem disse kampe.

Sarpsborg 08 rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 18 gange, eller 1.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede en clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Molde v Sarpsborg 08.

 • Molde scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
 • Molde scorede i 20 af deres seneste 22 hjemmekampe
 • Molde har i vandt 4 af de seneste 5 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
 • Molde har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
 • Molde vandt deres seneste 7 hjemmekampe
 • I de seneste 13 Sarpsborg 08 kampe, har summen af mål været over 2.5
 • I 13 af de seneste 14 kampe Sarpsborg 08 har spillet, har begge hold scoret
 • Sarpsborg 08 scorede i 27 af deres seneste 29 udekampe
 • Sarpsborg 08 scorede i deres seneste 14 kampe
 • 3 af Sarpsborg 08’s seneste 4 kampe havde over 6.5 mål
 • I 9 af de seneste 11 kampe Molde har spillet mod Sarpsborg 08 har begge hold scoret
 • Molde har vandt af de seneste 3 hjemme kampe i træk mod Sarpsborg 08 hvori antallet af mål var over 4.5
 • Molde har i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk mod Sarpsborg 08 været involveret i opgør med flere end 3.5 mål
 • I 9 ud af 11 seneste Molde kampe mod Sarpsborg 08 var antallet af mål over 2.5
 • I 9 ud af 11 seneste Molde hjemmekampe mod Sarpsborg 08 var antallet af mål over 2.5

Form Molde mod Sarpsborg 08

Molde bøjer sig ikke

Molde er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Bodø/Glimt, før de bankede Brann med 2-0. Senest blev Vålerenga nedlagt i en 0-4 sejr.

Sarpsborg 08 håber på frisk start.

Sarpsborg 08 har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Sandefjord satte de sig igennem med 6-1, før Strømsgodset viste sig for stærke og sejrede 5-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Sarpsborg 08 gik ned 2-3 mod Hamarkameratene.

Molde vs Sarpsborg 08 – Seneste nyt Molde skulle bare have én spiller siddende, når de møder Sarpsborg 08 på Aker Stadion. Eirik Ulland Andersen sidder over for Molde i deres kommende opgave på grund af en skade.

Molde v Sarpsborg 08 Indbyrdes historik

Molde går ind til opgøret med en historik mod Sarpsborg 08, der siger 5-4-1 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. Af de seneste ti kampe mellem Molde og Sarpsborg 08 kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset ni gange. Desuden scorede begge hold mål i ni af disse 10 møder.

Stilling i Eliteserien

Stillingen i Eliteserien inden den kommende runde 15 fortæller os, hvor Molde og Sarpsborg 08 ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Aker Stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Moldes sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.6 mål i gennemsnit i denne stime.

Molde mod Sarpsborg 08 – Hold øje med…

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Ola Brynhildsen viser rigtig god form med fem mål i seks kampe og Molde bør bringe ham i spil mod Sarpsborg 08. Sidstnævnte ankommer med Kristian Fardal Opseth, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.