Skotland kan sikre andenpladsen mod bundprop

Moldova har fordel af hjemmebane på Zimbru Stadium, når Skotland kommer forbi den kommende fredag til et opgør i FIFA VM. Mens Moldova går ind til opgøret den kommende fredag som nummer 181 på FIFAs verdensrangliste, er der en pænt stor forskel til modstanderen. Skotland kan fremvise en placering som nummer 42 på ranglisten. Moldova lægger beslag på placeringen som nummer 6 i FIFA VM med 1 point for deres første 8 kampe. Differencen til Skotland er 16 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 2 i tabellen for 8 kampe.

Moldova v Skotland statistik og historik

For Moldova er der kun æren på spil, når de får besøg af Skotland på den kommende fredag. Sidstnævnte kan stadig nå at besætte andenpladsen og holde de bagved liggende hold i skak i tabellen med en sejr, så  bør være topmotiverede.

Når det kommer til mål, er Moldova ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 4 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 27 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.7 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs. 

Skotland kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på fredag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 9 mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Nøgletal for Moldova og Skotland.

  • Moldova har tabt i de seneste 7 kampe i træk;
  • Moldova ikke vundet i de seneste 18 kampe i træk;
  • Moldova har tabt i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Moldova ikke vundet i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk.
  • Skotland har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Skotland har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Skotland har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Skotland kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Moldova møder Skotland

Tilhængerne rystede over formen hos Moldova.

Moldova er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Moldova har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Færøerne, før Danmark satte sig igennem med 4-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Israel, der satte sig igennem med 2-1.

Skotland udvider sejrsstimen.

Skotland vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Skotland har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Østrig nedlagt 0-1, hvorpå Israel blev fejet til side med 3-2. Senest gik formen ud over Færøerne, der blev sænket med slået 0-1.

Moldova v Skotland Indbyrdes historik

Et væddemål på Skotland til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Moldova var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 1-0 i september 2021 og 2-0 i juni 2005. Moldova møder Skotland med en historik, der siger 0-1-2 for deres seneste 3 kampe.

Stillingen i FIFA VM

Stillingen i FIFA VM inden den kommende runde 9 fortæller os, hvor Moldova og Skotland ligger placeret i forhold til hinanden inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på Zimbru Stadium.