Monaco går i struben på skadesplagede PSG

Rundens største kamp i den franske Ligue 1 spilles allerede fredag aften i det lille fyrstendømme ved Middelhavet. Monaco tager imod PSG på Stade Louis II med sidstnævnte som vanlige favoritter. Er man til spil på to-tallet, kan man høste odds 1.55, mens et spil på to-tallet giver odds 5.00.

PSG har en fremragende historik mod Monaco med fem sejre og nul nederlag i deres seneste seks møder, som alle har været ekstremt målrige. Mindst fire kasser blev der sat ind i alle seks, og som især Monaco har spillet, er der ingen grund til at forvente noget mindre.

De må ganske vist efter al sandsynlighed undvære topscorer Ben Yedder, der er testet positiv for Covid-19, men det er intet imod den skadeskrise, der synes nærmest at have væltet PSG-truppen. Marco Verratti, Mauro Icardi, Thilo Kehrer, Idrissa Gueye og Julian Draxler skulle alle være dømt ude.

Neymar er fortsat tvivlsom, Marquinhos, Leandro Paredes og Ángel Di María har alle været i Sydamerika til landskamp, og hvor mange halv- eller helskadede spillere kan PSG undvære og stadig holde niveau? Det lugter af en interessant mulighed for Monaco.

Flere interessante tips