Monaco på hårdt arbejde

Opgøret mellem Metz og Monaco fløjtes igang søndag den 30. august kl. 21.00 på Stade Saint Symphorien med gæsterne fra Cote d’Azur som favoritter. Skal de leve op til dén værdighed, skal de være skarpere end da de gæstede Metz i sidste sæson.

Monaco gik også ind til sidste sæsons udekamp mod Metz som favoritter og kom derfra med en ordentlig blodtud. Hele 3-0 endte kampen i hjemmeholdets favør på blandt andet to mål af Habib Diallo. Det er måske Monacos held, at han sættes i forbindelse med et klubskifte, og derfor muligvis ikke risikeres søndag eftermiddag.

Metz åbner sæsonen her, efter deres kamp i sidste weekend blev udsat på grund af Corona. Så heldige var Monaco ikke, og de fandt sig nede 0-2 på hjemmebane, før de vågnede op og i det mindste reddede det ene point. Samme gavmildhed vil næppe gavne dem i Metz, men i det mindste kan Nico Kovac’ tropper tage med fra premieren, at de lavede et stærkt come back.

Bortset fra sidste sæsons nederlag har Monaco en stærk h2h mod Metz, men vi tør stadig ikke pille ved 1×2-spillet på dette tidspunkt af sæsonen. Vi ser større værdi i at satse på mål med tanke på Monacos sæsonåbner i sidste uge, og så vandt Metz deres seneste to træningskampe med 2-1 og 3-2. Deres seneste tre møder havde mindst tre mål.

Flere interessante tips