Holland muler Montenegro og tager VM-billetten

Montenegro tager imod Holland på Stadion Pod Goricom i runde 9 den kommende lørdag. Montenegro går ind til kampen den kommende lørdag som nummer 73 på FIFAs verdensrangliste. Det indikerer en større forskel mellem nationerne, da Holland kommer med en rangering som nummer 11. Montenegro lægger beslag på placeringen som nummer 4 i FIFA VM med 11 point for deres første 8 kampe. Differencen til Holland er 8 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 1 i tabellen for 8 kampe.

Montenegro v Holland statistik og historik

Mens Montenegro kun kan gøre sig håb om at pynte rent kosmetisk på det endelige resultat, har gæsterne alt på spil. Holland skal bruge en sejr for at holde sig inde i kampen om en direkte VM-billet.

Når det kommer til mål, er Montenegro ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs. 

Holland kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 3.4 mål pr. kamp, svarende til 34 mål i alt. De måtte finde sig i 7 scoringer imod, eller et snit på 0.7 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 6 gange.

Facts og finurligheder for Montenegro vs Holland.

  • Montenegro har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Montenegro kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Montenegro $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe.
  • Holland har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Holland er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Holland er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Holland har vundet i seneste 6 af 7 kampe.

Form Montenegro møder Holland

Montenegro fortsat skidt kørende.

Montenegro går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Montenegro har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Letland, før de sejrede 3-0 mod Gibraltar. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod Norge.

Holland inde i god stime.

Holland går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Holland har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Tyrkiet nedlagt 6-1, hvorpå Letland blev fejet til side med 0-1. Senest gik formen ud over Gibraltar, der blev sænket med 6-0.

 

Montenegro v Holland Indbyrdes historik

Holland vandt 4-0 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Philips Stadion i september 2021. Bookmakerne har Montenegro som favoritter til sejren i dette opgør.

Stilling i FIFA VM

Den nuværende stilling i gruppen viser os, hvor Montenegro og Holland befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 9 den kommende lørdag.

Flere mål i vente