Monza mod Fiorentina – Optakt, Spilfiduser, Odds

Monza tager imod Fiorentina på U-Power Stadium i runde 17 den kommende fredag i Serie A.

Monza er nummer 10 i tabellen med 21 point efter 16 kampe, mens Fiorentina rangerer som nummer 6 med 27 point efter 16 kampe.

Monza fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på fredag. Fiorentina bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Monza kommer til deres næste Serie A kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Fiorentina er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for otte mål, mens Fiorentina præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.8 mål pr. kamp.

Monza er noteret for fem sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i Serie A i denne sæson.

Fiorentina har indtil videre præsteret otte sejre og tre uafgjorte samt fem nederlag i Serie A.

Vores tip

  • 15 af Monza’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 9 Monza hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Monza scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Monza har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Monza har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af Fiorentina’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Fiorentina’s seneste 7 udekampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Fiorentina i 10 af de seneste 12 udekampe
  • 6 af Fiorentina’s seneste 7 udekampe havde under 3.5 mål
  • 3 af Fiorentina’s seneste 4 udekampe havde under 1.5 mål

Form Monza mod Fiorentina

Monza har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Juventus tabte de 1-2, hvorefter de vandt 1-0 over Genoa. De var tilbage i rendestenen med et 3-0 nederlag mod AC Milan. Monza vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede syv og lukkede fire mål ind.

Fiorentina ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Roma. Herefter var de oppe imod Ferencvaros i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Verona, som blev nedlagt med 1-0. I deres seneste seks udekampe i Serie A vandt Fiorentina to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede fem og scorede syv mål.

Monza opnåede nul sejre og en point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede en gange i disse kampe, men lukkede også selv syv ind. Fiorentina vandt tre sejre i deres foregående syv kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Serie A. De scorede ni mål og lukkede 11 ind. Dette indbragte dem ti point.

Monza vs Fiorentina – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Monza, når de skal i aktion mod Fiorentina. Alejandro Gomez behøver ikke klæde om, når Monza næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Gianluca Caprari sidder over for Monza i deres kommende opgave på grund af en skade.

I værste fald må Fiorentina finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Serie A. Nikola Milenkovic og Luca Ranieri er ikke tilgængelige for Fiorentina på fredag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Nicolas Gonzalez, Dodo, Nicolas Gonzalez og Gaetano Castrovilli, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til U-Power Stadium.

Monza mod Fiorentina – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på fredag. Monza vandt en af deres seneste tre kampe mod Fiorentina, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten endte uafgjort.

Begge hold scorede i to af de seneste to kampe mellem Monza og Fiorentina.

Monza mod Fiorentina Spiltips

Hold godt øje med Lorenzo Colombo, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Monza. For gæsterne præsterede Giacomo Bonaventura to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Monza vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Fiorentina vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Monza på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Fiorentinas seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste to kampe mellem disse to hold. Monza præsterede et gennemsnit på to mål, mens Fiorentina snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Monzas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Fiorentina spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.