Monza mod Inter – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Interden kommende lørdag møder Monza. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Inter nyder udsigten fra toppen af tabellen med 48 point for 19 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Monza ligger placeret som nummer 10 i Serie A med 25 point oven på 19 afviklede kampe.

Selvom Monza halter efter Inter med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i Serie A. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Monza kommer til deres næste Serie A kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Inter kan fremvise et respektabelt gennemsnit på to scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i fire mål imod. Det giver et snit på 0.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur seks gange.

Monza har vundet seks sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Serie A.

Inter kigger på 15 sejre, samt tre uafgjorte såvel som en nederlag i Serie A. Inter er på en stærk stime af 10 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

  • 23 af Monza’s seneste 25 kampe i Serie A havde under 3.5 mål
  • I de seneste 12 Monza hjemmekampe i Serie A, har summen af mål været under 3.5
  • 18 af Monza’s seneste 19 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 10 Monza hjemmekampe , har summen af mål været under 3.5
  • 10 af Monza’s seneste 12 hjemmekampe i Serie A havde under 2.5 mål
  • Inter scorede i deres seneste 26 kampe i Serie A
  • Inter scorede i 41 af deres seneste 43 kampe
  • Inter har ikke tabt 27 af 29 af deres seneste kampe
  • Inter har ikke tabt deres seneste 15 udekampe
  • Inter har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste kampe i Serie A

Form Monza mod Inter

Monza har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod Fiorentina, hvorefter de opnåede 0-0 mod SSC Napoli. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-3 i opgøret mod Frosinone. Monza vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede syv og lukkede fem mål ind.

Inter virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Lecce, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 1-1 mod Genoa, hvorpå Verona blev besejret 2-1. Inter præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Serie A, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 12 mål i kassen, mens de indkasserede tre.

Monza opnåede nul sejre og en point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede en gange i disse kampe, men lukkede også selv 11 ind. Inter scorede 22 mål og lukkede fem ind i deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Serie A. Det indbragte dem syv sejre og 23 point.

Monza vs Inter – Seneste nyt

Monza kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Inter. Alejandro Gomez får en fridag fra Monza-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Pablo Mari og Gianluca Caprari er alle ude af truppen, som Monza tager imod Inter med på U-Power Stadium.

Inter ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Monza på U-Power Stadium.

Juan Cuadrado rejser ikke med Inter til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Monza mod Inter – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Inter med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på U-Power Stadium den 19 august 2023. Monza går til kampen mod Inter med en 1-1-1 statistik for deres seneste tre møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 33%.

I en af de tidligere tre kampe mellem Monza og Inter scorede begge hold.

Monza mod Inter Spiltips

Hold godt øje med Dany Mota, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Monza. For gæsterne præsterede Marcus Thuram tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Monza vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Inter vandt syv af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden nul af disse udekampe. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på lørdag. Monza åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. Inter har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i otte af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Monza præsterede et gennemsnit på en mål, mens Inter snittede 1.34 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Monzas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.