Næstved BK mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Næstved BK tager på søndag imod AaB i Nordicbet Liga på TintShop Park.

AaB nyder udsigten fra toppen af tabellen med 37 point for 15 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Næstved BK ligger placeret som nummer 12 i Nordicbet Liga med otte point oven på 15 afviklede kampe.

Selvom Næstved BK halter efter AaB med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i Nordicbet Liga. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Næstved BK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 19 mål. Det er 1.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

AaB ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste syv kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de otte mål ind, eller 0.8 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

Næstved BK kan blot fremvise en enkelt sejr efter 15 spillede kampe i Nordicbet Liga i denne sæson. De har spillet uafgjort fem gange og lidt ni nederlag.

AaB har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet vise 11 sejre og fire uafgjorte frem. AaB har ramt en seriøst god formkurve, der siger 15 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • Der er scoret imod Næstved BK i 15 af de seneste 16 hjemmekampe
  • Næstved BK har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Næstved BK har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Næstved BK i 11 af de seneste 13 kampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Næstved BK har spillet, har begge hold scoret
  • AaB scorede i deres seneste 19 kampe
  • AaB scorede i 27 af deres seneste 29 udekampe
  • AaB har ikke tabt 18 af 19 af deres seneste kampe
  • AaB har ikke tabt deres seneste 10 udekampe
  • AaB vandt 8 af 10 af deres seneste udekampe

Form Næstved BK mod AaB

Bare ét point forhindrer Næstved BK i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-2 af HB Køge, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Vendsyssel FF. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Hillerød Fodbold, som satte sig igennem med 1-0. Næstved BK har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på TintShop Park. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede otte og indkasserede ni mål.

AaB er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 0-1 over B.93 samt Kolding IF. Serien blev dog bremset mod FC Helsingør i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. AaB præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 12 mål i kassen, mens de indkasserede fem.

Næstved BK vs AaB – Seneste nyt

Næstved BK mod AaB – indbyrdes historik

Hverken Næstved BK eller AaB formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Nordicbet Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 1-1 kamp. Næstved BK vandt nul af deres foregående fire kampe mod AaB, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort.

I en af de tidligere en kampe mellem Næstved BK og AaB scorede begge hold.

Næstved BK mod AaB Spiltips

Hold godt øje med Mark Kongstedt, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Næstved BK. For gæsterne præsterede Melker Widell to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Næstved BK vandt beskedne en sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra AaB vandt otte af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden nul af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Næstved BK på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af AaBs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Næstved BKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i syv af de seneste ti kampe, som AaB spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.6 mål undervejs i processen.