Næstved BK mod B.93 – Optakt, Spilfiduser, Odds

B.93 står overfor Næstved BK på fredag i et Nordicbet Liga møde på Harboe Arena Slagelse.

På en tredjeplads i tabellen har B.93 opnået 32 point på de første 27 afviklede runder. Næstved BK samlede 21 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 5 i Nordicbet Liga stillingen af sig.

Næstved BK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

B.93 er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens B.93 præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Næstved BK har vundet tre sejre, mens de har spillet 12 uafgjorte og tabte desuden 12 kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

B.93 kigger på ni sejre, samt fem uafgjorte såvel som 13 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Der er scoret imod Næstved BK i 21 af de seneste 23 hjemmekampe
  • Næstved BK har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • Næstved BK har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Næstved BK i 18 af de seneste 20 hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • Næstved BK har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • B.93 var i tabte 5 af de seneste 6 ude kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 3.5
  • 5 af B.93’s seneste 6 udekampe havde over 3.5 mål
  • B.93 var i tabte 5 af de seneste 6 ude kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • B.93 har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod B.93 i 11 af de seneste 13 kampe

Form Næstved BK mod B.93

Bare ét point forhindrer Næstved BK i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-2 og 2-0 mod AC Horsens og B.93. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Hillerød Fodbold. Næstved BK var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens fire sluttede uafgjort og de led en nederlag. De stod selv for seks mål, men indkasserede samtidig syv.

Det er alt eller intet for B.93 i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 5-3 nederlag mod HB Køge, hvortil de svarede igen mod Næstved BK i en 2-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-1 mod AC Horsens. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt B.93 to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede ni mål.

Næstved BK opnåede nul sejre og fem point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede syv gange i disse kampe, men lukkede også selv 16 ind. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede B.93 sig tre point og en sejre. De indkasserede 24 mål, mens de selv scorede fem gange.

Næstved BK vs B.93 – Seneste nyt

Næstved BK mod B.93 – indbyrdes historik

Næstved BK sikrede sig alle tre point i 6 af deres seneste 7 hjemmekampe mod B.93. I det seneste opgør mellem disse to løb B.93 med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på Harboe Arena Slagelse den 19 april 2024. Næstved BK går til kampen mod B.93 med en 2-1-2 statistik for deres seneste fem møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem Næstved BK og B.93 blev der scoret højst to mål. I en af de tidligere fem kampe mellem Næstved BK og B.93 scorede begge hold.

Næstved BK mod B.93 Spiltips

Hold godt øje med Frederik Emil Christensen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Næstved BK. For gæsterne præsterede Sebastian Clemmensen fem mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Næstved BK høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led tre nederlag i denne serie. B.93 sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt syv nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Næstved BK på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af B.93s seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Næstved BK præsterede et gennemsnit på en mål, mens B.93 snittede en mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Næstved BKs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.