Næstved BK mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når FC Fredericia kommer til Harboe Arena Slagelse til et opgør i Nordicbet Liga på lørdag, håber Næstved BK at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Næstved BK er nummer 11 i tabellen med 12 point efter 20 kampe, mens FC Fredericia rangerer som nummer 4 med 33 point efter 20 kampe.

Næstved BK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

FC Fredericia er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens FC Fredericia præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Næstved BK har vundet en sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

FC Fredericia kigger på ni sejre, samt seks uafgjorte såvel som fem nederlag i Nordicbet Liga. FC Fredericia er på en stærk stime af 8 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

  • Der er scoret imod Næstved BK i 31 af de seneste 33 kampe i Nordicbet Liga
  • Næstved BK har ikke vundet 21 af 23 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • I 12 af de seneste 14 hjemmekampe Næstved BK har spillet i Nordicbet Liga, har begge hold scoret
  • Næstved BK har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Næstved BK i 18 af de seneste 19 hjemmekampe
  • FC Fredericia har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste udekampe i Nordicbet Liga
  • FC Fredericia har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • FC Fredericia scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe i Nordicbet Liga
  • FC Fredericia scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • 6 af FC Fredericia’s seneste 7 udekampe i Nordicbet Liga havde under 3.5 mål

Form Næstved BK mod FC Fredericia

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Næstved BK på udkig efter en sejr. Mod FC Helsingør spillede de 2-2, før de også delte point med B.93 i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod AC Horsens. Næstved BK var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens fem sluttede uafgjort og de led nul nederlag. De stod selv for otte mål, men indkasserede samtidig syv.

I deres seneste tre kampe formåede FC Fredericia først at banke Lyngby med 0-1. Herefter nedlagde de også Hobro IK med 0-2, inden stimen stoppede mod AaB, der vandt en 2-3 sejr. FC Fredericia vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led nul nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Næstved BK opnåede en sejre og syv point i de seneste ti kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 11 gange i disse kampe, men lukkede også selv 21 ind.

Næstved BK vs FC Fredericia – Seneste nyt

Næstved BK mod FC Fredericia – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Næstved BK stod overfor FC Fredericia. Det sluttede 4-1 i en fremragende Nordicbet Liga duel imellem klubberne. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Næstved BK vandt fire opgør, mens FC Fredericia sejrede fem gange.

Næstved BK scorede mindst én gang i de seneste 7 indbyrdes opgør mod FC Fredericia i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Næstved BK og FC Fredericia. Begge hold var på tavlen seks gange i deres seneste 10 møder.

Næstved BK mod FC Fredericia Spiltips

Frederik Ellegaard har været stærk for Næstved BK i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. FC Fredericia håber, at Emilio Simonsen kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Næstved BK opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i seks af disse. De led tre nederlag i denne serie. FC Fredericia nappede fem sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led to nederlag. Næstved BK har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Harboe Arena Slagelse, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Næstved BK presterte 1.7 mål i gjennomsnitt, mens FC Fredericia presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Næstved BKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som FC Fredericia spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på en mål i disse kampe.