Næstved BK mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Næstved BK tørner sammen med rivaler FC Fredericia i et derby Nordicbet Liga på søndag på TintShop Park.

Næstved BK går ind til runde 16 som nummer 4 i Nordicbet Liga tabellen med 27 point på kontoen. Med 15 runder bag dem har FC Fredericia samlet 12 point, hvilket giver dem en placering som nummer 11 i stillingen.

Næstved BK har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 7 mål. Det er lig med 0.7 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 5 gange.

FC Fredericia er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens FC Fredericia præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Næstved BK er noteret for 7 sejre, og har desuden spillet 6 uafgjorte, ligesom det er blevet til 2 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

FC Fredericia kigger på 3 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 9 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Næstved BK v FC Fredericia.

Form Næstved BK mod FC Fredericia

De seneste tre kampe har for Næstved BK givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Hvidovre IF med 0-4, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-3 mod FC Helsingør. Deres seneste opgør, mod Hobro IK, indbragte et point i en0-0 kamp. Næstved BK vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på TintShop Park, men spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De lukkede 4 ind og scorede selv 13.

Bare ét point forhindrer FC Fredericia i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Vendsyssel FF, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Hobro IK. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Hvidovre IF, som satte sig igennem med 3-2. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil FC Fredericia måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt FC Fredericia to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede 11 mål.

Næstved BK tog 16 point fra deres seneste 8 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette har kastet 4 sejre af sig efter 10 mål scoret og 2 indkasseret. Næstved BK scorede 9 mål og indkasserede selv 15 i deres foregående 8 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette førte til 1 sejre og 3 point.

Næstved BK vs FC Fredericia – Seneste nyt

Næstved BK mod FC Fredericia – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Næstved BK med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste 10 kampe opgør sluttede uafgjort. Næstved BK vandt 3 opgør, mens FC Fredericia sejrede 6 gange. En hjemmesejr giver odds 2.09 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 3.25.

Begge hold på måltavlen kom ud 7 gange i de foregående 10 indbyrdes opgør mellem Næstved BK og FC Fredericia.

Næstved BK mod FC Fredericia Spiltips

Mileta Rajovic har været stærk for Næstved BK i den senere tid med 2 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. FC Fredericia håber, at Adam Jakobsen kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Næstved BK høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. FC Fredericia sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 5 nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her den kommende søndag. Næstved BK åbnede scoringen i ikke færre end 8 af deres seneste 10 hjemmekampe. FC Fredericia har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i 6 af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Næstved BK presterte 1.3 mål i gjennomsnitt, mens FC Fredericia presterte 1.9 mål i snitt. Begge lag skåret 7 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Næstved BKs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som FC Fredericia spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.