Næstved BK mod FC Helsingør – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Næstved BK tørner sammen med rivaler FC Helsingør i et derby Nordicbet Liga på søndag på TintShop Park.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 5 point og 3 pladser.

Næstved BK har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 10 mål. Det er lig med 1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 5 gange.

FC Helsingør har stået for 1.8 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 5 gange.

Næstved BK har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson efter 13 kampe. De kan i stedet fremvise 7 sejre og 5 uafgjorte. Næstved BK er på en fin stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

FC Helsingør har endnu ikke spillet uafgjort i denne sæson i Nordicbet Liga, men kan i stedet fremvise 7 sejre og 6 nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Næstved BK v FC Helsingør.

Form Næstved BK mod FC Helsingør

Næstved BK virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Hillerød Fodbold, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 1-1 mod HB Køge, hvorpå Hvidovre IF blev besejret 0-4. Næstved BK vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Nordicbet Liga, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag. De scorede 13 mål og lukkede 3.

FC Helsingør har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 4-1 af Vendsyssel FF. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Vejle Boldklub, for så at svare igen med en 1-0 sejr over SønderjyskE. FC Helsingør har allerede smidt så mange point i denne sæson, at de har sat sig selv under pres, hvis de stadig skal nå at tage titlen i Nordicbet Liga. FC Helsingør vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 0 uafgjort og led 3 nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede 8 mål.

Næstved BK opnåede 11 point fra deres foregående 6 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 3 sejre med 12 mål scoret og 10 indkasseret. Af deres seneste 7 kampe mod hold fra top seks sikrede FC Helsingør sig 6 point og 2 sejre. De indkasserede 16 mål, mens de selv scorede 7 gange.

Næstved BK vs FC Helsingør – Seneste nyt

Næstved BK mod FC Helsingør – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Næstved BK med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Næstved BK går til kampen mod FC Helsingør med en 4-3-3 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold på måltavlen kom ud 7 gange i de foregående 10 indbyrdes opgør mellem Næstved BK og FC Helsingør.

Næstved BK mod FC Helsingør Spiltips

Næstved BK høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag i denne serie. FC Helsingør sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 0 gange samt 6 nederlag. Begge hold scorede i 3 af de seneste 10 hjemmekampe for Næstved BK. Begge scorede også i 4 af de seneste 10 udekampe for FC Helsingør.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Næstved BK har et gennemsnit på 1.4 mål i de opgør, har FC Helsingør et snit på 1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 3 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Næstved BKs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.