Næstved BK mod FC Helsingør – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når FC Helsingør kommer til Harboe Arena Slagelse til et opgør i Nordicbet Liga på lørdag, håber Næstved BK at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Næstved BK går ind til runde 32 som nummer 5 i Nordicbet Liga tabellen med 24 point på kontoen. Med 31 runder bag dem har FC Helsingør samlet 16 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

FC Helsingør fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. Næstved BK bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Det er ikke sådan, at Næstved BK ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

FC Helsingør vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 20 mål ind i de kampe, lig med et snit på to pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

Næstved BK er noteret for fire sejre, og har desuden spillet 12 uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

FC Helsingør kigger på to sejre, samt ti uafgjorte såvel som 19 nederlag i Nordicbet Liga. FC Helsingør led nederlag i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

  • Næstved BK har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • Næstved BK var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Næstved BK var i tabte de seneste 3 kampe i træk i Nordicbet Liga involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • 4 af Næstved BK’s seneste 5 kampe havde under 1.5 mål
  • 4 af Næstved BK’s seneste 5 kampe i Nordicbet Liga havde under 1.5 mål
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 29 kampe i Nordicbet Liga
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 22 kampe
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 20 udekampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod FC Helsingør i 29 af de seneste 31 kampe
  • Der er scoret imod FC Helsingør i 27 af de seneste 29 kampe i Nordicbet Liga

Form Næstved BK mod FC Helsingør

Næstved BK har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af AC Horsens, før Hillerød Fodbold satte sig igennem med 1-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod HB Køge, der satte sig igennem med 1-0. Næstved BK vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede fem og lukkede syv mål ind.

FC Helsingør har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-2 af Hillerød Fodbold, før HB Køge satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod B.93, der satte sig igennem med 0-3. FC Helsingør vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 15 mål ind og scorede selv otte.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de 17 kasser, som Næstved BK indtil videre har præsteret. De indkasserede også 23 selv. FC Helsingør er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i Nordicbet Liga. De præsterede beskedne 14 mål på deres rejser, mens de indkasserede 32.

Næstved BK opnåede fire point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt nul sejre med ni mål scoret og 19 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede FC Helsingør sig fem point og nul sejre. De indkasserede 17 mål, mens de selv scorede ti gange.

Næstved BK vs FC Helsingør – Seneste nyt

Næstved BK mod FC Helsingør – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. FC Helsingør vandt tre af deres foregående ti kampe, mens Næstved BK vandt tre sejre i ti opgør. FC Helsingør kan spilles til odds 4.60 hos spilselskaberne.

FC Helsingør scorede i deres seneste 14 opgør mod Næstved BK i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Næstved BK og FC Helsingør. Begge hold var på tavlen ti gange i deres seneste 10 møder.

Næstved BK mod FC Helsingør Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Frederik Emil Christensen ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. FC Helsingør sætter deres lid til, at Mathias Christensen kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Næstved BK høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fem gange og led tre nederlag i denne serie. FC Helsingør sikrede sig nul sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt seks nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Næstved BK holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens FC Helsingør præsterede et rent i nul af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Næstved BK presterte 1.7 mål i gjennomsnitt, mens FC Helsingør presterte 1.7 mål i snitt. Begge lag skåret ti gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Næstved BKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som FC Helsingør spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål undervejs i processen.