Næstved BK mod Fremad Amager – Optakt, Spilfiduser, Odds

Næstved BK agerer værter for Fremad Amager når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga den kommende søndag på Næstved BK’s stadion.

Næstved BK er placeret som nummer 4 i tabellen i Nordicbet Liga, da de indtil videre har opnået 32 point til samlingen. Fremad Amager har opnået 20 point, hvilket placerer dem som nummer 9 efter 19 runder.

Næstved BK fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på søndag. Fremad Amager bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Næstved BK har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede ni mål. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fem gange.

Fremad Amager vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 22 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.2 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Næstved BK har vundet otte sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Fremad Amager har indtil videre præsteret seks sejre og to uafgjorte samt 11 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Næstved BK v Fremad Amager.

  • I de seneste 4 Næstved BK kampe, har summen af mål været under 2.5
  • 8 af Næstved BK’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 Næstved BK kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Næstved BK har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Næstved BK har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • 15 af Fremad Amager’s seneste 17 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Fremad Amager i 23 af de seneste 25 udekampe
  • Fremad Amager var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med over 4.5 mål
  • Fremad Amager var i tabte 6 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • I de seneste 3 Fremad Amager kampe, har summen af mål været over 4.5

Form Næstved BK mod Fremad Amager

Det er ikke helt skidt for Næstved BK, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Nykøbing FC, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Sønderjyske, før de desværre tabte med 3-0 til Vendsyssel FF. Næstved BK vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 13mål, men lukkede også fire ind.

Fremad Amager har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-3 af Vendsyssel FF. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 4-1 til Vejle Boldklub, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Hobro IK. Fremad Amager kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 15 mål og scorede selv fire.

Næstved BK vandt tre kampe, scorede 14 mål og indkasserede 16 i deres foregående ni kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 12 point. Fremad Amager vandt to sejre i deres foregående ti kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede ti mål og lukkede 25 ind. Dette indbragte dem syv point.

Næstved BK vs Fremad Amager – Seneste nyt

Fremad Amager ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Næstved BK på Næstved BK’s stadion.

Yannick Agnero rejser ikke med Fremad Amager til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Næstved BK mod Fremad Amager – indbyrdes historik

Fremad Amager er ubesejret mod Næstved BK i de sidste 6 indbyrdes opgør. Fremad Amager synes at have et godt øje til Næstved BK, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 5.25 på Fremad Amager til at vinde igen.

Næstved BK scorede ikke et eneste mål i deres seneste 6 Nordicbet Liga opgør mod Fremad Amager. De seneste møder mellem Næstved BK og gæsterne fra Fremad Amager har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end otte af de seneste ti opgør.

Næstved BK mod Fremad Amager Spiltips

Souheib Dhaflaoui har tre mål i seks Nordicbet Liga kampe for Næstved BK, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Fremad Amager. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Christoffer Boateng, der har banket tre mål ind i Nordicbet Liga.

Næstved BK høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Fremad Amager sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt syv nederlag. Fremad Amager lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Næstved BK præsterede seks clean sheets i deres seneste 10 kampe på Næstved BK’s stadion.

Der blev scoret under 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Næstved BK præsterede et gennemsnit på 0.6 mål, mens Fremad Amager snittede 0.7 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” otte gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Næstved BKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i otte af de seneste ti kampe, som Fremad Amager spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål undervejs i processen.