Næstved BK mod HB Køge – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Næstved BK tørner sammen med rivaler HB Køge i et derby Nordicbet Liga på søndag på TintShop Park.

Nøjagtig 8 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på TintShop Park.

Næstved BK og HB Køge er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende Nordicbet Liga duel?

Næstved BK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 9 mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 6 gange.

HB Køge kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Næstved BK har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson efter 11 kampe. De kan i stedet fremvise 6 sejre og 4 uafgjorte. Næstved BK tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

HB Køge kigger på 4 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 5 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Næstved BK v HB Køge.

Form Næstved BK mod HB Køge

Næstved BK har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke FC Helsingør med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-3 mod Silkeborg IF. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Hillerød Fodbold. Næstved BK er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede 1 uafgjorte af sig samt 1 nederlag. De indkasserede 4 mål og scorede selv 12.

HB Køge har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Næstved BK, før de sejrede 2-3 mod Fremad Amager. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-1 nederlag mod FC Fredericia. HB Køge drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. HB Køge vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 9 mål, mens de samtidig indkasserede 8 mål.

Næstved BK har opnået 8 point fra deres seneste 5 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 2 kampe med en score på 8 mål for og 10 imod. HB Køge vandt 1 sejre i deres foregående 6 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 7 mål og lukkede 12 ind. Dette indbragte dem 4 point.

Næstved BK vs HB Køge – Seneste nyt

Næstved BK mod HB Køge – indbyrdes historik

Næstved BK vandt 3 af deres foregående 10 kampe mod HB Køge, mens sidstnævnte vandt 2 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

Det er vanskeligt at komme udenom Yousef Salech, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 4 gange i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for HB Køge. Hans sæsontotal i Nordicbet Liga siger 4 mål. Med 6 mål i seks kampe for Næstved BK i Nordicbet Liga, er Mileta Rajovic også en spiller, der er værd at holde øje med.

Næstved BK var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. HB Køge sejrede i 5 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. HB Køge præsterede blot at holde rent bur i 6 af deres seneste 10 udekampe. Næstved BK formåede at holde rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe på TintShop Park.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Næstved BK har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har HB Køge et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 4 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Næstved BKs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som HB Køge spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.