Næstved BK mod HB Køge – Optakt, Spilfiduser, Odds

HB Køge står overfor Næstved BK den kommende søndag i et Nordicbet Liga møde på Harboe Arena Slagelse.

Næstved BK og HB Køge er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende Nordicbet Liga duel?

Næstved BK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

HB Køge er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 23 mål, mens HB Køge præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.3 mål pr. kamp.

Næstved BK har vundet to sejre, mens de har spillet 11 uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. Næstved BK tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

HB Køge kigger på seks sejre, samt tre uafgjorte såvel som 14 nederlag i Nordicbet Liga. HB Køges seneste 4 kampe bød på over 3.5 mål.

Vores tip

  • Næstved BK har ikke vundet 21 af 23 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • Næstved BK har ikke vundet 15 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • Næstved BK har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Næstved BK i 19 af de seneste 21 hjemmekampe
  • Næstved BK har ikke vundet 12 af 13 af deres seneste hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • 11 af HB Køge’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • 10 af HB Køge’s seneste 12 kampe i Nordicbet Liga havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 HB Køge kampe , har summen af mål været over 3.5
  • I de seneste 4 HB Køge kampe i Nordicbet Liga, har summen af mål været over 3.5
  • HB Køge scorede i 13 af deres seneste 15 kampe

Form Næstved BK mod HB Køge

Næstved BK ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod FC Fredericia. Herefter var de oppe imod Kolding IF i en kamp, der sluttede 3-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod FC Helsingør, som blev nedlagt med 1-3. Næstved BK var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens fem sluttede uafgjort og de led nul nederlag. De stod selv for seks mål, men indkasserede samtidig fem.

HB Køge har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-4 mod Hillerød Fodbold, hvorefter de opnåede 2-2 mod FC Fredericia. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 5-0 i opgøret mod AC Horsens. HB Køge kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv seks.

Næstved BK opnåede fem point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt nul sejre med syv mål scoret og 16 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede HB Køge sig fem point og en sejre. De indkasserede 17 mål, mens de selv scorede syv gange.

Næstved BK vs HB Køge – Seneste nyt

Næstved BK mod HB Køge – indbyrdes historik

Næstved BK har ikke vundet en eneste af de seneste 5 opgør mod rivalerne HB Køge. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Næstved BK stod overfor HB Køge. Det sluttede 3-2 i en fremragende Nordicbet Liga duel imellem klubberne. Næstved BK går til kampen mod HB Køge med en 3-6-1 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 30%.

I de seneste 7 opgør i Nordicbet Liga imellem Næstved BK og HB Køge var begge hold på måltavlen. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Næstved BK og HB Køge.

Næstved BK mod HB Køge Spiltips

Frederik Ellegaard har tre mål i seks Nordicbet Liga kampe for Næstved BK, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod HB Køge. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Jafar Arias, der har banket tre mål ind i Nordicbet Liga.

Næstved BK opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i syv af disse. De led to nederlag i denne serie. HB Køge nappede to sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede to uafgjort og led seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Næstved BK på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af HB Køges seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Næstved BK har et gennemsnit på 1.4 mål i de opgør, har HB Køge et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst tre gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Næstved BKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori HB Køge formåede at score 1.5 mål i gennemsnit.