Næstved BK mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Hillerød Fodbold kommer til Harboe Arena Slagelse til et opgør i Nordicbet Liga på mandag, håber Næstved BK at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Hillerød Fodbold er på udkig efter at overtage førstepladsen i Nordicbet Liga, efter at have samlet 40 point sammen på deres første 29 kampe. Næstved BK er 24 point efter i stillingen med 29 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 5 i stillingen.

Når det kommer til mål, er Næstved BK ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Hillerød Fodbold ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til to mål pr. kamp, svarende til 20 mål i alt. I egen ende lukkede de 11 mål ind, eller 1.1 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

Næstved BK er noteret for fire sejre, og har desuden spillet 12 uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Hillerød Fodbold har indtil videre præsteret ti sejre og ti uafgjorte samt ni nederlag i Nordicbet Liga. Hillerød Fodbold tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

  • Næstved BK har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe i Nordicbet Liga
  • I de seneste 3 Næstved BK kampe , har summen af mål været under 1.5
  • I de seneste 3 Næstved BK kampe i Nordicbet Liga, har summen af mål været under 1.5
  • I de seneste 5 Næstved BK kampe , har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 5 Næstved BK kampe i Nordicbet Liga, har summen af mål været under 2.5
  • Hillerød Fodbold scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste udekampe i Nordicbet Liga
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga

Form Næstved BK mod Hillerød Fodbold

Næstved BK har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Hillerød Fodbold, før de sejrede 1-0 mod B.93. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod AC Horsens. Næstved BK vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort tre gange og tabte en, mens de scorede seks og lukkede seks mål ind.

Hillerød Fodbold ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Næstved BK. Herefter var de oppe imod HB Køge i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod FC Helsingør, som blev nedlagt med 3-2. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Hillerød Fodbold to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede otte og scorede 13 mål.

Næstved BK scorede elendige 16 mål på eget græs indtil videre i denne sæson, og ingen andre har scoret så få mål på hjemmebane i Nordicbet Liga. De indkasserede samtidig 20 kasser. Som en kontrast hertil er Hillerød Fodbold det mest scorende udehold med 30 mål indtil videre, samtidig med at de indkasserede 20.

Næstved BK opnåede fire point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt nul sejre med ni mål scoret og 19 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Hillerød Fodbold sig fem point og en sejre. De indkasserede 16 mål, mens de selv scorede ti gange.

Næstved BK vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

Næstved BK mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

Næstved BK sikrede sig alle tre point i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe mod Hillerød Fodbold. Hverken Næstved BK eller Hillerød Fodbold formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Nordicbet Liga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Næstved BK vandt fem af deres seneste ti kampe mod Hillerød Fodbold, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten endte uafgjort.

Begge hold scorede i en af de seneste fem kampe mellem Næstved BK og Hillerød Fodbold.

Næstved BK mod Hillerød Fodbold Spiltips

Hold godt øje med Frederik Emil Christensen, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Næstved BK. For gæsterne præsterede Sebastian Pingel to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Næstved BK vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Hillerød Fodbold vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fem sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Næstved BK på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Hillerød Fodbolds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Næstved BK præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Hillerød Fodbold snittede en mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Næstved BKs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på to mål i disse kampe.