Næstved BK mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hillerød Fodbold gæster TintShop Park den kommende søndag til et Nordicbet Liga opgør mod hjemmeholdet Næstved BK.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 12 point og -6 pladser.

Næstved BK fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på søndag. Hillerød Fodbold bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Næstved BK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 5 gange.

Hvad målscoring angår, er Hillerød Fodbold ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 4 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Næstved BK har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson efter 10 kampe. De kan i stedet fremvise 5 sejre og 4 uafgjorte. Næstved BK tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Hillerød Fodbold har indtil videre præsteret 2 sejre og 1 uafgjort samt 7 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Næstved BK v Hillerød Fodbold.

Form Næstved BK mod Hillerød Fodbold

Næstved BK har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod HB Køge, før de sejrede 1-2 mod FC Helsingør. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-3 nederlag mod Silkeborg IF. Næstved BK vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 10mål, men lukkede også 6 ind.

Hillerød Fodbold har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-0 af Fremad Amager. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-2 til FC Helsingør, for så at svare igen med en 3-1 sejr over Nykøbing FC. Hillerød Fodbold formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 3, hvori de indkasserede 10 og scorede 3 mål.

Næstved BK vandt 2 kampe, scorede 8 mål og indkasserede 10 i deres foregående 5 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Nordicbet Liga tabellen. Dette indbragte dem i alt 8 point. Hillerød Fodbold vandt 0 sejre i deres foregående 5 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 3 mål og lukkede 17 ind. Dette indbragte dem 0 point.

Næstved BK vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

Næstved BK mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

Næstved BK vandt 6 af deres foregående 9 kampe mod Hillerød Fodbold, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.95 i skrivende stund.

Berzan Kuecuekylidiz virker til at være i anstændig form for Hillerød Fodbold, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Næstved BK, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Mileta Rajovic, som stod for 5 mål i hans seneste seks kampe.

Næstved BK var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. Hillerød Fodbold sejrede i 2 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 6 nederlag. Hillerød Fodbold lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Næstved BK præsterede 5 clean sheets i deres seneste 10 kampe på TintShop Park.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Næstved BKs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Hillerød Fodbold spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.