Næstved BK mod Hobro IK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Næstved BK byder velkommen til Hobro IK i Nordicbet Liga den kommende søndag på TintShop Park.

Næstved BK er nummer 12 i tabellen med fire point efter 11 kampe, mens Hobro IK rangerer som nummer 5 med 18 point efter 11 kampe.

Næstved BK fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på søndag. Hobro IK bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Næstved BK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 24 mål. Det er 2.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Hobro IK er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Hobro IK præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Næstved BK har fortsat ikke vundet i denne sæson efter 11 kampe, men kan til gengæld fremvise fire uafgjorte og syv nederlag. Næstved BK indkasserede mindst ét mål i deres seneste 25 kampe.

Hobro IK har indtil videre præsteret seks sejre og nul uafgjorte samt fem nederlag i Nordicbet Liga. Hobro IK er på en stærk stime af 10 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

  • Der er scoret imod Næstved BK i 26 af de seneste 28 kampe
  • Der er scoret imod Næstved BK i de seneste 12 hjemmekampe
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Næstved BK har spillet, har begge hold scoret
  • Næstved BK har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Næstved BK har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Hobro IK har ikke tabt deres seneste 12 udekampe
  • 14 af Hobro IK’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • Hobro IK har i vandt 5 af de seneste 7 ude kampe ikke indkasseret et mål
  • Hobro IK vandt deres seneste 7 udekampe
  • Hobro IK scorede i 15 af deres seneste 16 udekampe

Form Næstved BK mod Hobro IK

Næstved BK har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Hillerød Fodbold, hvorefter de mod FC Midtjylland tabte 0-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod FC Fredericia, der vandt 4-1. Næstved BK er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede tre uafgjorte af sig samt tre nederlag. De indkasserede 15 mål og scorede selv ti.

Hobro IK har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod B.93 satte de sig igennem med 1-2, før OB viste sig for stærke og sejrede 0-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Hobro IK gik ned 2-3 mod Kolding IF. Hobro IK har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede ti mål og indkasserede to på deres vej.

Næstved BK opnåede nul sejre og en point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede seks gange i disse kampe, men lukkede også selv 17 ind.

Næstved BK vs Hobro IK – Seneste nyt

Næstved BK mod Hobro IK – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Næstved BK stod overfor Hobro IK. Det sluttede 3-2 i en fremragende Nordicbet Liga duel imellem klubberne. På trods af en 3-2 sejr til Hobro IK i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Næstved BK vandt tre kampe og Hobro IK vandt fire opgør.

I fire af de tidligere ti matches kampe mellem Næstved BK og Hobro IK scorede begge hold.

Næstved BK mod Hobro IK Spiltips

Frederik Emil Christensen har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Næstved BK satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Hobro IK kigger til gengæld mod Muamer Brajanac i håb om, at han kan udvide totalen på fem mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

Næstved BK opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i tre af disse. De led seks nederlag i denne serie. Hobro IK nappede otte sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede to uafgjort og led nul nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Næstved BK på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Hobro IKs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Næstved BK præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Hobro IK snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Næstved BKs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Hobro IK spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.