Næstved BK mod Hvidovre IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nordicbet Liga kampen på TintShop Park den kommende søndag er en duel imellem hjemmeholdet Næstved BK og gæsterne fra Hvidovre IF.

Hvidovre IF er på udkig efter at overtage førstepladsen i Nordicbet Liga, efter at have samlet 44 point sammen på deres første 22 kampe. Næstved BK er 32 point efter i stillingen med 22 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 6 i stillingen.

Næstved BK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Hvidovre IF har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 17 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur nul gange.

Næstved BK har vundet otte sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. Næstved BK tabte deres foregående 4 opgør.

Hvidovre IF kigger på 13 sejre, samt fem uafgjorte såvel som fire nederlag i Nordicbet Liga. Hvidovre IF tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Næstved BK v Hvidovre IF.

  • Næstved BK har i tabte 5 af de seneste 7 kampe ikke scorede et mål
  • Næstved BK var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Næstved BK har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste kampe
  • Næstved BK tabte 6 af 7 af deres seneste kampe
  • 7 af Næstved BK’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 11 udekampe i træk Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Hvidovre IF scorede i 34 af deres seneste 36 udekampe
  • I 15 af de seneste 17 kampe Hvidovre IF har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Hvidovre IF i de seneste 17 kampe
  • Hvidovre IF scorede i 28 af deres seneste 30 kampe

Form Næstved BK mod Hvidovre IF

Næstved BK har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-3 af Fremad Amager, før Hillerød Fodbold satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Vejle Boldklub, der satte sig igennem med 0-2. Næstved BK har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på TintShop Park. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede ti og indkasserede ni mål.

Hvidovre IF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Sønderjyske, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 2-2 mod Hobro IK, hvorpå Vendsyssel FF blev besejret 3-1. Hvidovre IF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Næstved BK opnåede syv point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med ti mål scoret og 14 indkasseret. Hvidovre IF vandt tre sejre i deres foregående ti kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 15 mål og lukkede 17 ind. Dette indbragte dem 12 point.

Næstved BK vs Hvidovre IF – Seneste nyt

Næstved BK mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

Hvidovre IF har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Næstved BK. I det seneste opgør mellem disse to løb Næstved BK med de tre point i en 0-4 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Næstved BK går til kampen mod Hvidovre IF med en 3-3-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i otte af de seneste ti kampe mellem Næstved BK og Hvidovre IF.

Næstved BK mod Hvidovre IF Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Magnus Haeuser ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Hvidovre IF sætter deres lid til, at Tobias Thomsen kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

Hvidovre IF scorede kampens første mål i seks af deres seneste 10 udekampe, mens Næstved BK scorede kampens første kasse i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Næstved BK præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Hvidovre IF snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede otte gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Næstved BKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som Hvidovre IF spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 1.8mål pr. kamp i denne serie.