Næstved BK mod Nykøbing FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Næstved BK tørner sammen med rivaler Nykøbing FC i et derby Nordicbet Liga den kommende søndag på Tintshop Park.

Nøjagtig 7 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Tintshop Park.

Nykøbing FC fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende søndag. Næstved BK bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Det er ikke sådan, at Næstved BK ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 9 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 18 mål imod, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Nykøbing FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Næstved BK v Nykøbing FC.

Form Næstved BK mod Nykøbing FC

Næstved BK er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 2-0 over FC Fredericia samt Hobro IK. Serien blev dog bremset mod Fremad Amager i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.Næstved BK har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Tintshop Park. De opnåede uafgjort 2 gange og tabte 3 af disse, hvori de scorede 6 og indkasserede 9 mål.

Nykøbing FC har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Vejle Boldklub, før Vendsyssel FF satte sig igennem med 1-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod HB Køge, der satte sig igennem med 4-0.Nykøbing FC kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 18 mål og scorede selv 6.

Næstved BK vs Nykøbing FC – Seneste nyt

Næstved BK mod Nykøbing FC – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Næstved BK og Nykøbing FC daterer sig nogle år tilbage, da Nykøbing FC vandt 2-1 på undefined. Mon ikke vi kan regne med, Nykøbing FC glæder sig til at forny bekendtskabet.På trods af en 2-1 sejr til Nykøbing FC i deres seneste møde, har de foregående 10 opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Næstved BK vandt 4 kampe og Nykøbing FC vandt 3 opgør.

Abdoulai Njai har været stærk for Næstved BK i den senere tid med 2 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Nykøbing FC håber, at Valon Ljuti kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Næstved BK høstede tre point i 7 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 0 nederlag i denne serie. Nykøbing FC sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 0 gange samt 7 nederlag.Nykøbing FC præsterede blot at holde rent bur i 4 af deres seneste 10 udekampe. Næstved BK formåede at holde rent bur i 1 af deres seneste 10 hjemmekampe på Tintshop Park.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 9 kampe mellem disse to hold. Næstved BK præsterede et gennemsnit på 0.99 mål, mens Nykøbing FC snittede 0.99 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Næstved BKs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime.Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.