Næstved BK mod Sønderjyske Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Nordicbet Liga kampen på TintShop Park på søndag er en duel imellem hjemmeholdet Næstved BK og gæsterne fra Sønderjyske Fodbold.

Sønderjyske Fodbold havde med garanti sat næsen op efter at stå med mere end et enkelt point indtil videre i Nordicbet Liga-sæsonen. Der er brug for en sejr for at vende humøret og få kick-startet sæsonen.

Næstved BK har nul point efter de to første runder af Nordicbet Liga-sæsonen og håber nu inderligt på, at tredje runde bringer lidt tiltrængt opmuntring.

Næstved BK har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 24 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur nul gange.

Sønderjyske Fodbold har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 19 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

Næstved BK scorede mindst ét mål i deres seneste 10 kampe.

Sønderjyske Fodbold lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

  • Der er scoret imod Næstved BK i de seneste 19 kampe
  • I 11 af de seneste 13 kampe Næstved BK har spillet, har begge hold scoret
  • 11 af Næstved BK’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • Næstved BK har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Næstved BK har spillet, har begge hold scoret
  • I 11 af de seneste 13 udekampe Sønderjyske Fodbold har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 7 kampe i træk Sønderjyske Fodbold har spillet, har begge hold scoret
  • Sønderjyske Fodbold scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • Der er scoret imod Sønderjyske Fodbold i 17 af de seneste 19 udekampe
  • Der er scoret imod Sønderjyske Fodbold i 16 af de seneste 18 kampe

Form Næstved BK mod Sønderjyske Fodbold

Næstved BK har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-3 sejr over Hvidovre. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-1 til FC Helsingør, siden 3-2 mod Hobro IK. Næstved BK tager fat på sæsonen med et mål om at kæmpe sig til en plads blandt de øverste i tabellen. De har styrke nok til at den øvre halvdel er indenfor deres rækkevidde. Næstved BK vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede 11 og lukkede 12 mål ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Sønderjyske Fodbold i øjeblikket. Mod FC Helsingør satte de sig igennem i en 3-2 sejr, før de spillede 1-1 mod Vendsyssel FF. I sidste runde gik de dog ned med 1-3 mod FC Fredericia. Det er nok for meget at forlange en titel af Sønderjyske Fodbold, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. Sønderjyske Fodbold præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 14 mål i kassen, mens de indkasserede ti.

Næstved BK vs Sønderjyske Fodbold – Seneste nyt

Næstved BK mod Sønderjyske Fodbold – indbyrdes historik

Sønderjyske Fodbold har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Næstved BK. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på søndag. Næstved BK går til kampen mod Sønderjyske Fodbold med en 1-5-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 10%.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Næstved BK og Sønderjyske Fodbold fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Næstved BK mod Sønderjyske Fodbold Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Emil Frederiksen været på tavlen fem gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på søndag, skyldes det, at Sønderjyske Fodbold håber, at han kan bygge på mod Næstved BK. Sidstnævnte håber til gengæld på Frederik Emil Christensen til at videreføre den form, som har bragt ham fire mål i hans seneste seks kampe.

Næstved BK høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag i denne serie. Sønderjyske Fodbold sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Man kunne forestille sig, at Sønderjyske Fodbold sætter næsen op efter at score den kommende søndag, da Næstved BK kun præsterede at holde rent bur én gang i 10 hjemmekampe. Gæsterne præsterede at holde rent bur to gange i deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Næstved BK har et gennemsnit på en mål i de opgør, har Sønderjyske Fodbold et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der var over 2.5 mål i ni af Næstved BKs foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.5 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Sønderjyske Fodbold spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.