Næstved BK vs FC Helsingør – Spilfiduser, Optakt og Odds

Næstved BK tager den kommende søndag imod FC Helsingør i Nordicbet Liga på TintShop Park.

Når det kommer til mål, er Næstved BK ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på to pr. kamp med en clean sheets undervejs.

FC Helsingør har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 20 mål imod. Det kaster et gennemsnit på to af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Næstved BK er noteret for ni sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. Næstved BK lukkede mål ind i deres foregående 9 kampe på stribe.

FC Helsingør kigger på 13 sejre, samt to uafgjorte såvel som 12 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Næstved BK v FC Helsingør.

  • Næstved BK har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Næstved BK i 12 af de seneste 13 kampe
  • Næstved BK tabte 7 af 9 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Næstved BK har spillet, har begge hold scoret
  • Næstved BK har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 4 kampe i træk FC Helsingør har spillet, har begge hold scoret
  • FC Helsingør var i tabte 5 af de seneste 6 ude kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • 7 af FC Helsingør’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 FC Helsingør kampe, har summen af mål været over 2.5
  • FC Helsingør tabte 5 af 6 af deres seneste udekampe

Form Næstved BK mod FC Helsingør

Næstved BK har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Vejle Boldklub, hvorefter de mod FC Helsingør tabte 4-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Vendsyssel FF, der vandt 2-1. Næstved BK opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede 11 og lukkede otte mål ind.

FC Helsingør har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Sønderjyske tabte de 4-5, hvorefter de vandt 4-2 over Næstved BK. De var tilbage i rendestenen med et 2-1 nederlag mod Vejle Boldklub. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt FC Helsingør to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede seks mål.

Næstved BK har opnået 25 point fra deres seneste 19 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt syv kampe med en score på 29 mål for og 30 imod. FC Helsingør scorede 30 mål og lukkede 36 ind i deres seneste 19 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem otte sejre og 26 point.

Næstved BK vs FC Helsingør – Seneste nyt

Næstved BK mod FC Helsingør – indbyrdes historik

FC Helsingør har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Næstved BK. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Næstved BK stod overfor FC Helsingør. Det sluttede 4-2 i en fremragende Nordicbet Liga duel imellem klubberne. På trods af en 4-2 sejr til FC Helsingør i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Næstved BK vandt tre kampe og FC Helsingør vandt tre opgør.

I de seneste 6 opgør i Nordicbet Liga imellem Næstved BK og FC Helsingør var begge hold på måltavlen. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Næstved BK og FC Helsingør var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Næstved BK mod FC Helsingør Spiltips

Frederik Emil Christensen har fire mål i seks Nordicbet Liga kampe for Næstved BK, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod FC Helsingør. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Callum McCowatt, der har banket fem mål ind i Nordicbet Liga.

Næstved BK har set fem af deres seneste 10 kampe i TintShop Park gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i seks FC Helsingørs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Næstved BK præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens FC Helsingør landede et snit på 1.4 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen otte gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Næstved BKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i syv af de seneste ti kampe, som FC Helsingør spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål undervejs i processen.