Næstved BK vs Vejle Boldklub – Spilfiduser, Optakt og Odds

Nordicbet Liga kampen på TintShop Park på lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Næstved BK og gæsterne fra Vejle Boldklub.

Vejle Boldklub nyder udsigten fra toppen af tabellen med 47 point for 21 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Næstved BK ligger placeret som nummer 6 i Nordicbet Liga med 32 point oven på 21 afviklede kampe.

Næstved BK kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Vejle Boldklub har stået for to mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 20 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fire gange.

Næstved BK er noteret for otte sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Vejle Boldklub har indtil videre præsteret 15 sejre og to uafgjorte samt fire nederlag i Nordicbet Liga. Vejle Boldklub tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Næstved BK v Vejle Boldklub.

  • Næstved BK har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Næstved BK tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
  • 6 af Næstved BK’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Næstved BK’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • Næstved BK har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • 10 af Vejle Boldklub’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • Vejle Boldklub har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Vejle Boldklub scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • I de seneste 3 Vejle Boldklub udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Vejle Boldklub vandt 5 af 7 af deres seneste kampe

Form Næstved BK mod Vejle Boldklub

Næstved BK har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Vendsyssel FF, før Fremad Amager satte sig igennem med 2-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Hillerød Fodbold, der satte sig igennem med 2-0. Næstved BK vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede 12 og lukkede syv mål ind.

Vejle Boldklub har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til FC Copenhagen. De svarede stærkt igen mod Vendsyssel FF, som blev slået 1-0, før de sejrede 3-1 over FC Fredericia. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Vejle Boldklub to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ti og scorede syv mål.

Næstved BK har opnået 12 point fra deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt tre kampe med en score på 14 mål for og 16 imod. Vejle Boldklub vandt syv sejre i deres foregående ni kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 21 mål og lukkede fem ind. Dette indbragte dem 22 point.

Næstved BK vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

Næstved BK mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Næstved BK har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 15 indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub. I det seneste opgør mellem disse to løb Vejle Boldklub med de tre point i en 6-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Vejle Boldklub synes at have et godt øje til Næstved BK, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 1.71 på Vejle Boldklub til at vinde igen.

Vejle Boldklub scorede i deres seneste 15 opgør mod Næstved BK i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Næstved BK og Vejle Boldklub. Begge hold var på tavlen syv gange i deres seneste 10 møder.

Næstved BK mod Vejle Boldklub Spiltips

Mads Agger har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Næstved BK satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Vejle Boldklub kigger til gengæld mod Arbnor Mucolli i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

Næstved BK vandt kun beskedne to sejre i deres seneste 10 kampe, mens Vejle Boldklub præsterede syv sejre af 10 mulige.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Næstved BK presterte 1.1 mål i gjennomsnitt, mens Vejle Boldklub presterte 2.3 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Næstved BKs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.