Naestved mod Soenderjyske – Optakt, Spilfiduser, Odds

Naestved agerer værter for Soenderjyske når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga på søndag på TintShop Park.

Hjemmeholdet Naestved er nummer tre i Nordicbet Liga stillingen efter 31 point for deres første 17 kampe. Soenderjyske følger dem i haserne, 27 point efter for 17 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 6 i tabellen.

Der har været så lidt, som har adskilt Naestved fra Soenderjyske i deres seneste tre opgør, at de alle sluttede uden vinder. Det er næppe tilfældigt, og spørgsmålet er, om nogen af parterne vil være i stand til at bryde koden til sejr på TintShop Park.

Naestved oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Naestved præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede syv mål, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i fem af dem.

Soenderjyske har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 14 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

Naestved er noteret for otte sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til to nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Soenderjyske kigger på otte sejre, samt tre uafgjorte såvel som seks nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Naestved v Soenderjyske.

  • Næstved BK scorede i 27 af deres seneste 29 hjemmekampe
  • 7 af Næstved BK’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Næstved BK har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Næstved BK har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Næstved BK scorede i 6 af deres seneste 8 kampe
  • Der er scoret imod Sønderjyske i 16 af de seneste 18 kampe
  • Sønderjyske scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe
  • I 7 af de seneste 9 udekampe Sønderjyske har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Sønderjyske i de seneste 9 udekampe
  • Sønderjyske var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål

Form Naestved mod Soenderjyske

Naestved går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Hobro IK, før de nedlagde Fredericia med 5-0. Mod Nykoebing FC blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Naestved vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på TintShop Park, men spillede uafgjort en gange og led en nederlag. De lukkede fire ind og scorede selv 16.

Bare ét point forhindrer Soenderjyske i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Fremad Amager, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Nykoebing FC. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Vejle BK, som satte sig igennem med 0-1. Soenderjyske vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Naestved opnåede 11 point fra deres foregående syv kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med 14 mål scoret og 13 indkasseret. Soenderjyske vandt en sejre i deres foregående syv kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede syv mål og lukkede 13 ind. Dette indbragte dem fem point.

Naestved vs Soenderjyske – Seneste nyt

Naestved mod Soenderjyske – indbyrdes historik

Naestved har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Soenderjyske. Naestved vandt en af deres foregående syv kampe mod Soenderjyske, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

I de seneste 4 opgør i Nordicbet Liga imellem Naestved og Soenderjyske var begge hold på måltavlen. I de seneste syv indbyrdes opgør mellem Naestved og Soenderjyske fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Naestved mod Soenderjyske Spiltips

Naestved høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Soenderjyske sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fire nederlag. Soenderjyske scorede kampens første mål i fem af deres seneste 10 udekampe, mens Naestved scorede kampens første kasse i syv af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Naestved præsterede et gennemsnit på 0.99 mål, mens Soenderjyske snittede 1.43 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Naestveds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.