Christian Eriksens Inter på vanskelig opgave i Diego-land

SSC Napoli tager imod Inter på Diego Armando Maradona i runde 31 på søndag i Serie A. SSC Napoli er placeret som nummer 5 i stillingen med 59 point for 30 kampe. Inter ligger til gengæld 15 point foran som nummer 1.

Der er behov for en sejr af SSC Napoli, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet Inter den kommende søndag.

SSC Napoli i fantastisk form.

SSC Napoli rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. SSC Napoli sikrede sig en 4-3 sejr mod Crotone, hvorefter de led et 2-1 nederlag mod Juventus, inden de smadrede Sampdoria 2-0 i deres seneste kamp.

SSC Napoli har været forholdsvis godt kørende hjemme med 5 sejre i de seneste 6 kampe.

Inter er på rekordjagt.

Man skal stå tidligt op for at følge med Inter i øjeblikket, hvor de kan fremvise imponerende 6 sejre i de seneste 6 kampe. Deres seneste tre kampe gav først Inter en 1-0 sejr mod Bologna, herefter fulgte en 2-1 sejr mod Sassuolo, mens de i den seneste kamp vandt 1-0 mod Cagliari.

Inter har været forholdsvis godt kørende på udebane med 5 sejre i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

SSC Napoli vs Inter h2h

Head-2-Head

Mindst ét clean sheet i vente

Inter formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod SSC Napoli i Serie A. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i december 2020 og 2-0 i juli 2020. Begge parter gik forholdsvis forsigtigt til værks i de seneste kampe imellem dem. I 8 af deres 10 foregående opgør præsterede mindst ét af holdene et clean sheet. Med 5 sejre i 10 kampe i Serie A sætter Inter næsen op efter at føje yderligere point til kontoen, når de møder SSC Napoli.

  • SSC Napoli har vundet i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • SSC Napoli har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • SSC Napoli har vundet i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe;
  • SSC Napoli har scoret i seneste 23 af 25 kampe.
  • Inter har vundet i de seneste 11 kampe i træk;
  • Inter er ubesejret i de seneste 14 kampe i træk;
  • Inter har vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Inter er ubesejret i de seneste 7 udebane kampe i træk.