Napoli spiller for Diego

Italienske Napoli tager torsdag aften imod spanske Real Sociedad på det engang så legendariske San Paolo, der nu er opkaldt efter den største legende, som nogensinde har båret Napoli-trøjen. Napoli kaster 1.92 af sig på oddset for en sejr, hvorimod Real Sociedad kan spilles til 3.70 på oddset i det, der skal afgøre videre deltagelse i turneringen.

Napoli går ind til sidste runde på førstepladsen, men kan ende dagen som sorteper, hvis de taber samtidig med, at AZ vinder deres udekamp mod Rijeka. Så er det bye-bye Napoli og det har hverken spillerne eller træner Gattuso tænkt sig.

Real Sociedad har været i fremragende form i både La Liga og Europa, men de kvajede sig monumentalt ved ikke at besejre Rijeka på hjemmebane i sidste uge, og det kan ende med at koste videre deltagelse. De skal have samme antal point som AZ i sidste runde for at være klar til knock out-kampene, og de er uden nederlag i otte kampe. De seneste fire sluttede dog uden vinder.

Napoli har underligt nok haft visse problemer med at levere varen i store kampe på hjemmebane i dette efterår, men de har ikke vist nåde i deres seneste kampe, og man får en fornemmelse af, at de spiller for afdøde Maradonas ære. Selv hvis han bare er med i ånden, kan det rykke noget mentalt, og vi stoler på hjemmesejren her.

Flere interessante tips