Formstærke Napoli kan erobre andenpladsen i Serie A

SSC Napoli har fordel af hjemmebane på Diego Armando Maradona, når Udinese kommer forbi den kommende tirsdag til et opgør i Serie A. SSC Napoli er placeret som nummer 4 i tabellen med 70 point efter 35 kampe. Udinese indtager en 11. plads i stillingen med 40 point.

I deres nuværende form vil SSC Napoli sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Udinese.

SSC Napoli vanskelige at nedbryde.

SSC Napoli vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I SSC Napolis 3 sidste kampe har de været igennem en 2-0 sejr mod Torino, dernæst fulgte i en 1-1 uafgjort mod Cagliari, mens de senest smadrede Spezia 4-1.

SSC Napoli har vist rigtig god form hjemme på det seneste med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen på tirsdag.

Udinese fortsat skidt kørende.

Udinese ankommer til kampen på tirsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Deres seneste tre kampe gav først Udinese en 4-2 sejr mod Benevento, herefter fulgte et 2-1 nederlag mod Juventus, mens de i den seneste kamp sluttede med en 1-1 uafgjort mod Bologna.

En række stærke præstationer på udebane har set Udinese tage 2 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. De vil helt klart gå ind til opgøret den kommende tirsdag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

SSC Napoli vs Udinese h2h

SSC Napoli skal udvide overlegen historik

SSC Napoli havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i januar 2021 i Serie A. Der er næsten mål-garanti, når SSC Napoli møder Udinese, da 8 af de foregående 10 opgør sluttede med mindst tre mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i Serie A har SSC Napoli generelt været dominerende mod Udinese, som de har besejret i 80% af kampene.

Stats and facts for SSC Napoli and Udinese.

  • SSC Napoli er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • SSC Napoli er ubesejret i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk;
  • SSC Napoli har scoret i seneste 28 af 30 kampe;
  • SSC Napoli har scoret i de seneste 14 hjemmebane kampe i træk.
  • Udinese har indkasseret mål i de seneste 9 kampe i træk;
  • Udinese har indkasseret mål i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste Udinese kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Udinese har scoret i de seneste 6 udebane kampe i træk.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: SSC Napoli giver 1.33 for en sejr, uafgjort betaler 4.75 retur, mens Udinese giver 10.50 på oddset.