Napoli vipper Verona omkuld og sikrer Champions League

SSC Napoli er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Diego Armando Maradona på søndag. Gæsterne fra Verona ankommer ikke med en formkurve i Serie A, som på nogen måde kan matche favoritternes. SSC Napoli er placeret som nummer 4 i tabellen med 76 point efter 37 kampe. Verona indtager en 10. plads i stillingen med 44 point.

Det er snart nogle runder siden, at Verona senest smagte sejrens sødme i Serie A. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra SSC Napoli.

SSC Napoli i forrygende form.

SSC Napoli er i godt humør, eftersom de seneste uger har indbragt et godkendt udbytte på 16 point ud af 18 mulige. SSC Napoli seneste 3 kampe byder på en 4-1 sejr mod Spezia, en 5-1 sejr mod Udinese og senest en 2-0 sejr mod Fiorentina .

SSC Napoli har leveret solide præstationer på hjemmebane med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende søndag.

Verona drømmer om at stoppe ringe stime.

Verona ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Verona seneste 3 kampe byder på en 1-1 uafgjort mod Torino, et 2-1 nederlag mod Crotone og senest en 2-2 uafgjort mod Bologna .

SSC Napoli vs Verona h2h

SSC Napoli har momentum på deres side

SSC Napoli tabte deres seneste indbyrdes møde i Serie A, da Verona noterede en sejr på 3-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor SSC Napoli sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. SSC Napoli plejer at være glade for at møde Verona, og tog sig kærligt af alle tre point 8 gange i de seneste 10 kampes i Serie A.

Stats and facts for SSC Napoli and Verona.

  • SSC NapoliSSC Napoli har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • SSC NapoliSSC Napoli er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • SSC NapoliSSC Napoli er ubesejret i de seneste 10 hjemmebane kampe i træk;
  • SSC NapoliSSC Napoli har vundet i seneste 5 af 6 kampe.
  • VeronaHellas Verona ikke vundet i de seneste 8 kampe i træk;
  • VeronaHellas Verona har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • VeronaHellas Verona har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • VeronaHellas Verona har indkasseret mål i seneste 20 af 22 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: SSC Napoli giver 1.18 for en sejr, uafgjort betaler 7.50 retur, mens Verona giver 14.00 på oddset.